Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co wam psy w bloku

Polecane posty

Gość gość

Czy nie widzicie jaki macie syf w domu? A jak jeszcze widzę że są małe dzieci i pies to aż mi się rzygać chce. Przecież takie małe dziecko cały czas bierze coś do buzi razem z sierścia! Jak się do kogoś wchodzi to odrazu widać że tam jest kundel. Pełno sierści syf brudne ściany i oblizane szyby. Nie mówiąc już o zapachu Po co wam te psy w domu?

Gość gość
Żeby wkurzać sąsiadów jak wdepną w psią kupę pod blokiem :D

Gość gość
G****o co do tego. Zajmij się swoim życiem. Ja mam 3 letnią córkę i owczarka i w moim domu nie ma czegoś takiego o czym ty piszesz. Na jakich melinach ty przebywasz?

Gość gość
Miłośnik/miłośniczka zwierząt za dychę.Widać,ze w domu nie miałaś zwierzątka.Ludzie ,którzy kochają zwierzęta,kochają ludzi.A ty będziesz pierd....nam,że syf w domu.Chyba u ciebie jak nie chce ci się sprzątać.Szczególnie jak kupuje się" bobaska" Na pewno widzisz swój własny nos.Jak kochasz dziecko,zrobisz dla niego wiele-dziecko chce mieć swojego przyjaciela i uczy się empatii.Ale co ty możesz wiedzieć na ten temat????

Gość gość
toksyku autorze,mnie się chce rzygać jak ciebie czytam

Nie ma to, jak się czepiać innych ludzi, widocznie własne życie jest zbyt nudne. (nie, nie mam psa, ani żadnego innego zwierzęcia)

Gość gość
autorce pewnie chodziło o problem psa w bloku. W domku to co innego. W bloku faktycznie masakra, rzygać się chce jak się widzi tych ludzi z psami na smyczach, które srają mi pod oknem, a mieszkam na parterze.

Gość gość
Ile razy bedzie walkowany jeden i ten sam temat?Zmiencie plyte."Ale to juz bylo..."

Gość gość
Kochasz zwierzaki to sie wyprowadz na wioche i kup se koze pies ci jej bedzie pilnował blokowisko jest dla ludzi nie zwierzad pojepie:-P

Gość gość
10.15 A szkoła i język polski dla dzieci. Won ortografii się nauczyć

Gość gość
Tez uważam ze psy duże w bloku to porażka syf w domu psy się męczą chorzy ludzie

Gość Lolagość
Tez sie nad tym wiele razy zastanawialam. Nie mam nic przeciwko bo w bloku nie mieszkam, ale moj pies ma miejsce kolo domu do biegania. Te male mieszkanka w bloku, no sorry. Pies sie tylko meczy. Fakt pies traci sierc, ale wystarczy sprzatac. Siostra ma 2 psy, nazywam je salonowymi. W chacie siecznie sierc, nie jest to mile.

Gość gość
Psy nie powinny istnieć Nie sa potrzebne do niczego Koty owszem

Gość gość
Moi sasiedzi maja kundle i one ciagle wyjom, bo ich zostawiajom same te kundle .

Gość gość
Ja sprzątam codziennie i nie ma syfu.

Gość gość
Nie dosc ze bahory wyją to dodatkowo psy tych bahorów wyją. Cyrk.

Gość gość
Handlarz narkotykami miał psa i się musiał wyprowadzić. Kupił starą rudere we wsi o kombinuje pracując na opale. Amstaff czy inne wrogie ludziom psy to symbol dilerów . Teraz kamery są w modzie. Nie kryją się wcale, że robią coś nielegalnego,dlatego, że patologie ich ostrzegają o ewentualnych nalotach czy kontrolach drogowych. Mają swoich kurierow o dziwo często są to kobiety, którym zabrano dzieci lub partner uciekł za granicę lub siedzi. W Polsce mamy mnóstwo typów patologii.

Gość gość
Pies w bloku to patologia

Gość gość
Psy zachowuja sie identycznie jak swinie. Najgorzej mnie wq****a jak skaczą na ludzi.

Gość gość
Pies, który szczeka a właściciel nic nie robi, żeby go uspokoić jest debilem i może ugryźć. Nie zrównoważony pies szczęka bez potrzeby lub go drażni wszystko co się rusza a zatem może mieć kontakt z narkotykami lub jest głodny i zły na cały świat. Ludzie powinni zgłaszać tego typu przypadki.

Gość gość
Faktycznie temat 100 razy ktoś zakładał, albo jeszcze lepiej. Przynudza i w dodatku z nizin społecznych, nie słyszało o porządnych odkurzaczach z turboszczotką, o futrossawce, ani torebkach na psie odchody. Z kimś takim nie pogadasz, wie swoje, ty wiesz swoje, bez sensu. Pies w bloku zmusza do większego dbania o czystość, regularnego wyprowadzania, nie ma lenistwa i wylegiwania się w łóżku do południa w weekend wolny od pracy. Niestety tylko normalnych, odpowiedzialnych ludzi. Nie mieszkam w blokach, ale niedaleko są porządne bloki z mieszkaniami bezczynszowymi od dewelopera i widzę, że ci którzy mają psy, regularnie z nimi spacerują, sprzątają po nich. Hołota nie powinna mieć psów, gdziekolwiek mieszka. Mam 2 psy i 2 koty, mieszkają w domu razem z nami, jakoś nie mam problemu z utrzymaniem porządku

Gość gość
Przy granicy mieszka gość podobno zjada psy ale nikt nie mówi bo się może zemścić. Niestety ludzie i patologia to częsty przypadek chorego człowieka, który robi za plecami innych rzeczy o jakich możesz tylko śnić lub widzieć w telewizji a to się może dziać koło ciebie lub na twoich oczach, ale nie zauważysz bo masz klapki na oczach.

Gość gość
W sumie dobrze robi, bo jest plaga bezpańskich psów. Smacznego ☺

Gość gość
Najczesciej w bloku psy i koty mają stare panny i stare baby wdowy,zamiast se chlopa znalezć i troszczyc sie o niego to se gupia baba zwierza kupi i traktuje go jak dziecko ktorego niema pojepalo te gupie baby:-P

Gość gość
U nas w galerii handlowej jest restauracja wietnamska i ruszyła lawina plotek, że bezpańskich psów, kotów nie ma w okolicy. Wszystkie zniknęły za sprawą właścicieli owej knajpki, tak twierdzą niektórzy. Ludzie uwielbiają wciskać ciemnotę każdemu, kto ma czas na słuchanie głupot

Gość gość
Gość 11:09 stereotypy i przesądy

Gość gość
Trzymaj krowy w bloku

Gość gość
zwierzeta po za tym powinny byc na wolnosci w rezerwatach ja ciebie potrzymam na smyczy albo w klatce i zobaczymy ja wytrzymasz

Gość gość
bede cie tak przez caly dzien na smyczy trzymal albo w klatce