Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

2.5 nie lubi kolegi rowiesnika

Polecane posty

Gość gość

Witam was serdecznie. Mam maly problem . Mam znajoma ktora ma syna 2.5 jest w wieku mojej corki. Jak dzieci zaczely sie poznawac potrafily bawic sie ze soba, ale bylo ale. Syn mojej znajomej zaczal dotkliwie grysc moja corcie tak ze miala slady zebow i siniaki. Szczypal drapal. Nigdy nie oddawala. No i zaczelo sie. Zaczela oddawac , a teraz jak widzi kolege ktory przychodzi w goscine czy my idziemy zaczyna panicznie plakac i wysylac kumpla do domu. Nie chce sie z nim bawic , wciaz histerycznie placze , nosi ze soba swoje zabawki ktorymi sie podzielic nie chce mowiac ze to jej. Kolega 4 dni temu dotkliwie wbil jej pazury w buzke podrapal do krwi :-( Dzis przyszedl ze swoja mama w goscine a corcia moja jak tylko zobaczyla ze wchodzi zaczela plakac histerycznie. Wyganiala go do domu. Nie wiem co w takiej sytuacji zrobic. Czy odseparowac sie od znajomej zeby dzieci nie przebywaly razem bo ewidentnie jest zrazona i go nie lubi... ? Jak go widzi dostaje histerii ... Nie chce narazac jej na stres ale z drugiej strony chcialabym by miala konakt z rowiesnikami. Mozliwe ze ona sie go poprostu boi???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować