Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Pierwszy raz

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Par臋 dni temu kocha艂am si臋 z ch艂opakiem po raz pierwszy, nie wyst膮pi艂o krwawienie dopiero teraz po 2 daniach, podczas za艂atwiania si臋 dostrzeg艂am lekkie krwawienie inaczej ono nie wyst膮pi艂o, nie zdziwi艂am si臋 a偶 do tej chwili poniewa偶 za 3 dni powinnam dosta膰 okres i my艣la艂am ze te krwawienie to w艂a艣nie okres, jendak nie, bol膮 mnie piersi tak jak zawsze na okres po za tym nic mi nie dolega co mi mo偶e byc ? Dodam 偶e si臋 zabezpieczali艣my, prosz臋 o piln膮 odpowied藕

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
poporstu dosta艂as okres 3 dni wczesniej.Minimalnie ci juz kapne艂o. ale bol piersi na toot wskazuje. Krwawienie z przerwania blon dziewczych ZAWSZE jest od razu... chlopak pewnie niezle sie zdziwi艂 ze nie ma krwi i wzial cie za przezut膮 sucz,ktora klama艂a ze niewinna.:) albo on wlozy艂 za p艂ytko,albo wlozyl tam gdzie nie trzeba.dziwna sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale krwawienie wyst膮pi艂o tylko rano, w trakcie dnia juz nie wyst臋puje, nie wiem czy mam powody do obaw ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziecko,nie masz zadnych powod贸w do obaw.:) czasami tak sie zaczyna okres...Nie bucha ci krew krwotkoeime od rana do nocy.Tylko wlasnie 3 krople pierwszego dnia.3 krople drugiego.a trzecigo leci normlanie. Mam tak moze 1 miesiac w roku,ze leci mi kilka dni po kilka kropli. Nie wiem dlaczego. ja sie tym nie przejmuje.Albo z艂a dieta,albo stres.Miesi膮czkuje od 15 lat,mam 30 i rzadko bo rzadko ale mam tez takie kroplowe. to napewno nie jest opoznione krwawienie z pierwszego razu:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋kuj臋 za rady jestem spokojniejsza, my艣la艂am 偶e jest mi co艣 powa偶nego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
miesi膮czka nadal nie wyst膮pi艂a, czuj臋 偶e mam powody do obaw :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
matka musi by膰 dumna z puszczalskiej c贸rki kt贸ra sie k***i w tak mlodym wieku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 17 lat a z ch艂opakiem jestem do艣膰 d艂ugo, zreszt膮 sama przeprowadzi艂a ze mn膮 rozmow臋 o zabezpieczeniu si臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zastanawiam si臋 czy to lekkie krwawienie co wyst膮pi艂o rano nie by艂o czasami miesi膮czka, tylko dalszego takie kr贸tkie ? Dlaczego tylko rano wygl膮da艂o to jak normalna miesi膮czka

Udost臋pnij ten post