Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kot mi zjada chomiki dla córki, co mam z nim zrobić sama nie wiem

Polecane posty

Gość gość

Moja córka lubi i koty i chomiki ale problem w tym że 1 zjada 2, ten kot zjadł już 4 chomiki, kupiłam 5 chomika dla córeczki bo bardzo prosiła i boję się że zje tego następnego. Chomiki zawsze siedzą w akwarium bez osłony żeby miały świeżego powietrza, ale problem w tym że kotek ma do nich dostęp i robi sobie śniadanko ;/ Więc co mam z tym fantem zrobić, moja córka ryczy i domaga się następnego chomiczka, a córeczka ma 5 lat.

Gość gość
Zamiast akwarium kup normalną klatkę dla chomików aby się kot do środka nie dostał, proste.

Gość gość
co za idiotka zamiast kupić klatkę, to robi show dla kota: Urzekła mnie twoja strawa :O A dzieciak ryczy!

Gość gość
Jak zostawiasz chomiki "na wierzchu" to równie dobrze mogłabyś je kotu do miski włożyć. Chomików żal ale chociaż może kot miał radochę :)

Gość gość
wiem, wiem, wpierdziel kota do akwarium, zakryj od góry taflą szkła, zostaw małą szparę u góry, coby się nie udusił, a chomika puść po chacie :)

Gość gość
wyjep tego brudasa na smietnik tam gdzie jego miejsce. jak mozna miec w domu kota

Gość gość
Durna podla baba nie masz mozgu?!? Jak mozna tak traktowac zwierzeta kupowac je kotu do zabawy?! Jestes nienormalna i znecasz sie nad zwierzetami sz'mato!!

Gość gość
No lepiej żeby chomik żył krócej ale bardziej z większym poczuciem wolności, bo w akwarium w ogóle inaczej się żyje niż w klatce jak w więzieniu, chomik lepiej się czuje biega w tym kołowrotku, ale z rana często kołowrotek jest wywrócony jak wszystko inne po polowaniu kotka ;/

Gość gość
wpierdziel się w zoo sama do klatki lwa i zobacz jak się czuje twój chomik :)

Gość gość
Jesteś p*****lnięta. Dobrze ze się nie znamy bo nie jestem agresywną osobą, ale tak bym ci wyj***la w twarz, że może byś się opamiętała. Ty i twój bachor. Jak możesz tak traktować zwierzęta! Kompletnie nie szanujesz życia!