Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Negatywny wynik testu a objawy ciąży

Polecane posty

Gość gość

4 dni temu uprawiałam peating z chłopakiem. Mam 17 lat i jestem dziewica (specjalnie żeby nie zajść w ciążę czekamy z seksem). Podczas pieszczot chlopak mial sperme na ręce lecz wytarł ją w chusteczkę. Po upływie 50 minut jego ręką znalazła się u mojego wej ściany do pochwy lecz nie w środku. Przapomniałam sobie ze nie umyl ręki i od razu mu o tym powiedziałam. Przez cały następny dzień byłam bardzo zestresowana. Dwa dni po owym zdarzeniu miałam mdłości i zawroty głowy oraz uczucie ucisku w żołądku. 3 dnia zrobiłam test który podobno wykrywa juz 2-3 dniowa ciążę. W 100% wynik wyszedł negatywnie. Uspokoiłam się na resztę dnia lecz dzisiaj przeczytałam ze testy te mylą się. Zaczął boleć mnie lewy jajnik oraz mam nabrzmialy brzuch. Do @ zostało mi 8 dni. Czy to może byc ciąża czy raczej moje urojenia...

Gość gość
Urojenia i do tego brak jakiejkolwiek wiedzy. Mdłości nawet jak coś pojawiają się dużo później, po terminie spodziewanej miesiączki a nie 3 dni od zapłodnienia. O brzuchu że nie wspomnę, dziewczyno dziecko ma przez pierwsze tygodnie ma kilka km więc na pewno nie urośnie ci od tego brzuch. Na koniec plemniki w środowisku innym niż kobieca macica/pochwa giną w kilkanaście minut! Jak bierzcie się za seks w jakiejkolwiek formie to poczytajcie najpierw.

Gość gość
Boze i takie dzieci biora sie za jakiekolwiek kontakty seksualne....