Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki Femdom dla nieposłusznego męża?

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż jest arogancki,nie słucha się i jest niegrzeczny. Niepodoba mi się to.Sprawdziłam w internecie że są specjalne femdomy(kobieca dominacja), gdzie trenerki tresują takich panów ,uczą posłuszeństwa,nieraz w brutalny sposób,ale to jedyny skuteczny,bo to przecież dorosły facet. Które polecacie,niemieckie czy raczej chińskie? Stać nas na każdy,a mi bardzo zależy na zmianie.

Gość gość
Mózg ci się zagotował, czy chcesz z reklamą swoich usług za chwilę wystartować? Prędzej polski chłop do sąsiadki się wyprowadzi, niż pójdzie do takiego femdoma.

Gość gość
Ale on musi się zgodzić,już rozmawiliśmy i obiecał podjęcie terapii. Wspólnie podjęliśmy tę decyzję i ma sie udać na 2-tygodniowe szkolenie do specjalnego ośrodka gdzie pracują panie dominatorki.

Gość gość
Polecam chiński,ma bardzo szeroki zakres usług.Facet między innymi zjada kobiecą k.pe na obiad .Tego w Europie nie praktykują

Gość gość
Co ja czytam? Ja p********e

Gość gość
Załóż mu klatkę na ptaka, nie minie doba a będzie potulny jak baranek.

Gość gość
Mój facet ma zakładaną klatke na ptaka o 7 rano jak idzie do pracy, a zdejmuję mu to o 16 jak wraca z niej. Ale nie jest tak różowo. Zdejmuję klatkę tylko po to żeby umyć i zachować higienę części intymnych mojego faceta, nie chcę żeby był na trwałe kaleką, chyba zrozumiałe. Po pracy daję mu jeść i ponownie zakładam mu pas cnoty i tak ma go już przez resztę dnia, a do tego ma na sobie czarny kombinezon z lateksu. Jest cały czarny, nie ma otworów na oczy. Jest moją lalką

Gość gość
Femdom mode tez byc piekny w wersji bardziej lagodnej. Pan ma zalazona klatke a pani go podnieca. Facetowi chce ptaszek stanac a tu nie ma miejsca... dopiero po jakims casie pani otwiera mu klatke i jest wspanialy seks. Naprawde panowie warto sprobowac... :-)

Myślę że powinnaś sama spróbować "wytresować" swojego partnera. Owszem, to długi proces, ale gwarancja sukcesu murowana. Nie chcesz chyba uzależnić swojego samca od innej kobiety, prawda? Bo co jak mu się spodoba?

Gość Gość

Mnie żona zapina w tyłek raz na dwa trzy tygodnie . Pierw idę do łazienki się wyczyścić a później ujezdzam korki i dildo co ma grubość 6 cm . Po wszystkich zakładam długie kozaki po za kolano rozm 43 i perukę i rękawiczki po łokcie oraz pończochy samonośne i na koniec nakładam szminkę. Żona już czeka na mnie w gorącym stroju z założonym podwójnym Stalinem tzw DUO. Przychodzę robię jej łaskę po czym się wypinam i jestem zapinany od tyłu i słyszę jak żona z podniecenia stęka bo stapon ja też penetruje a ja w tym czasie się masturbuje i przed dojściem proszę żeby przyspieszyła tępo a na koniec czuję orgazm też w prostacie co jest nie do opisania. Po wszystkim mam obrzydzenie sam do siebie ale generalnie żona sama mnie czasem namawia a jak jest na mnie wkurzona i chce się zemścić to daje mi czas operacyjny 15 min na wyczyszczenie i już w tym przypadku bez przebieranek i atrapa tylko zwykły wibrator i jazda  🙂