Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać zakochanego przyjaciela?

Polecane posty

Gość gość
A co zaszkodzi porozmawiać tylko niech się ładnie przedstawi Ja ego mość taki i taki mam ochotę na :.....loda....no tak to nie....wypada..ale polizać czemu nie,bym nie odmowiła jak byś zaproponował..no wiesz kiedy?wtedy gdy jechałeś z lodem a ja miał ochotę.

Gość gość
Jeżeli kilka razy próbował porozmawiać i zakazdym razem go spławiła ? Czy przyjaciół tak się traktuje?

Gość gość
gość-dziś - widocznie tak właśnie traktuje się przyjaciół. Ja dokładnie tak została potraktowana. Nie wytrzymałam i wyznałam uczucia i zostałam potraktowana grzecznym "od...prz się ode mnie". Po tym wszystkim "przyjaciel" zamilkł i traktuje mnie tak, jakby nigdy mnie nie znał. Tyle warta jest "przyjaźń". Cudzysłowu użyłam tu nieprzypadkowo :P.

Gość gość
zrobi wszystko

Gość gość
Bo prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie i wtedy kiedy są jakieś trudności.

Gość gość
ja też poznałem kobietę po rozstaniu, była w dołku emocjonalnym, zawsze wspierałem, dużo rozmawialiśmy aż się zakochałem.... proponowała przyjaźń a ja ? nie potrafiłem być przyjacielem, nie móc jej pocałować, być blisko, w zamian dostałem kopa....

Gość gość
Jak zachowuje się przy niej zakochany przyjaciel?

Gość gość
Każdy jest inny i inaczej okazuje uczucia, dlatego trudna sztuka rozmowy bardzo się przydaje. Jeden zacznie cię unikać, wręcz okazywać niechęc, a drugi będzie słodki jak miód do porzygania.

Gość gość
myślę, że taka osoba mimo swojego bólu nadal chce szczęścia dla przyjaciółki. A czy wyzna miłość.. hmm pewnie nie, bo skoro widzi, że druga osoba jest zajęta, to nie ma co tego psuć.

Gość gość
Co innego jeśli wyznał uczucia a z jej strony przyjaźń... Nie potrafi być Jej przyjacielem

Gość gość
uwazacie, ze zakochany przyjaciel nie moze miec kontaktu z przyjaciolka bo jest tak zraniony? czy wlasnie ma kontakt, poniewaz nie moze bez niej zyc?

Gość gość
Ma kontakt bo nie może bez niej żyć. Jak zerwał kontakt, to znaczy że żadnej miłości nie było oprócz chęci bzykania.

Gość gość
A jeśli to ona zerwała kontakt i związała się z innym? A do seksu nie doszło.

Gość gość
Przyjaźń to pomoc ,zaufanie,wspieranie bycie przy tej osobie kiedy jest jej źle

Gość gość
Nie ma przyjaźni między kobietą i mężczyzną. Zapamiętajcie raz na zawsze.

Gość gość
Jeżeli pomaga jej, wspiera, gdy jest chora leci do niej, nartwi sie o jej przyszlosc, bo jext wazniejsza od zony, to znaczy ze to miłość nazywana przyjaznia,

Gość gość
Jak patrzy na kobietę zakochany przyjaciel?

Gość gość
Jak wół na malowane wrota. A jak ona o tym wie, to będzie wykorzystywać ten fakt. Takie życie. Zawsze tak się dzieje świadomie czy nie.

Gość gość
Z zachwytem, jak każdy kochający kobietę mężczyzna

Gość gość
19:04 non stop sie przygląda, a kiedy go przylapiesz odwraca wzrok

Gość gość
straszne, moja kumpela ma taką sytuację. Ona zajęta, on nie. Doradzałam jej zerwanie kontaktu lub ograniczenie, mówi, że nie umie.

Gość gość
Nie zgodzę się z takim twierdzeniem mam męża i przyjaciela choć może nie widujemy się i nie łaczy nas nic to gdybym poprosiła o coś nie odmówi.Fakt że unika spotkań bo chyba się boi aby ta relacja nie znaczyła nic więcej,też ma żonę.Ja to szanuję.

Gość gość
19:22 prędzej czy później i tak wylądujecie w łóżku

Gość gość
gosc 19.30 nie zgodzę się, też mam przyjaciela i nie wylądujemy w łóżku, bo to przyjaciel, po prostu :)

Gość gość
To co to za "przyjaciel", który "unika spotkań" LOL

Gość gość
zawsze o nią dba i martwi się o nią, pomaga, boi sie wyznac uczucia

Gość gość
Zawsze taka przyjaazn damsko-męska jest na granicy zakochania przynajmniej przez jednej ze stron a tu już jest cieniutka linia do pełnego zakochania ale żadna ze stron nie chce lub boi się ją przekroczyć z różnych powodów w takie podchody można się bawić do znudzenia, ale mimo to uważam że jak ktoś jeszcze jest bez związku na całe życie, to taki układ oparty tylko na przyjazni bez żadnej erotyki i sexu, taka czysta przyjaźn jest czym bardzo korzystnym bo rozwija tych ludzi mentalnie i społecznie.

Gość gość
Dziwne? nazwałam znajomego przyjacielem i 2 miesiące się nie odzywa?dziwni są faceci ,jest mi smutno z tego powodu ale cóż żyje się dalej..........