Gość gość Napisano Październik 9, 2017 Cześć, od jakiegoś czasu mam pewien problem. Chodzi burczenie/przelewanie w jelitach. Pp posiłku lub nawet po napiciu czego kolwiek z mojego brzucha wydobywa sie dzwiek jakby pękania gazów. Do tego stolec oddaje 3 razy w tygodniu. Nie wiem czy to zaparcia ponieważ nie chce mi sie jej robic dopiero po 2 /3 dniach mi sie chce. Odżywiam sie raczej zdrowo czasem sobie pozwole na pizzę albo coś tego typu. Ale mało sie ruszam i mam dosyć dużo stresów. Podejrzewam u siebie wrzody na podstawie tych dwoch objawów napisanych wyżej. Czy ktoś mial podobny problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2017 jelito drażliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2017 https://zapodaj.net/2c740b041cbac.jpg.html tak to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2017 zespół drażliwego jelita - pierwsza myśl, ale może i coś innego być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2017 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2017 Warto udać sie do lekarza a doraźnie polecam dicopeg 10g na wyregulowanie pracy jelit i pozbycie się zaparć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2018 a może zmiana diety i jakieś ćwiczenia będą dobre? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 17, 2018 Idź do lekarza, bo może się okazać, że dopadł Cię zespół jelita drażliwego. Takie rzeczy trzeba diagnozować i przyjmować odpowiednie lekarstwa. Na pewno warto żebyś sobie zakupiła Intestę, już po pierwszej kuracji i poczujesz ulgę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olikol 0 Napisano Maj 8, 2022 Kup czopki Procto Zac z kurkumą. U mnie po 3 dniach było dużo lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach