Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Czemu ludzie się tak zachwycają kawą ze Starbucksa? Piłem kawe ze Starbucksa

Polecane posty

Piłem wiele razy (kilka razy) kawę ze Starbucks coffee również frappuccino i cappuccino piłem w Starbucks coffee (każdy się zachwyca Starbucksem a to zwykła przeceniona kawa i to gorzka nawet jak dużo cukru wsypałem wymieszałem porządnie a i tak była gorzka

Piłem kawe ze Starbucks coffee tylko we Wrocławiu bo w Opolu nie ma Starbucks coffee

Gość gość
Bo to jest bardzo modne po prostu ale nie moge ocenic jak smakuje bo nie bylam;) ale kojarzy sie z czyms smacznym modnym i wyszukanym. Ja pije w mc donaldsie;)

Gość gość
BO TO KAWA ZE STARDZBUKA BUAHAHAH te wasze pejsbuki i stardzbuki i inne parachuujnie - ja nawet nie mam j3banego pejsdzbuka, bo na chuuj mi ta kartoteka?

Gość gość
Dlaczego gorzka? Normalna kawa, gdzie indziej maja gorsza. Mi smakuje choć się nie zachwycam

ja wiem jak zrobic dobra kawe jest to poparte doswiadczeniem robienia kawy w pubie. Bierzemy mleko kawe, dodajemy troche mleka, ile chcemy kawy, mieszamy a potem dodajemy wrzacej wody. Dobra kawa. Zalewanie kawy wrzatkiem podobno spala kawe

do tego praca w costa czy starbucks to wyzysk. W anglii placa moze z £6.50 na godzine czyli minimalna jak widzialem jak laska robi 5 kaw w minute to sie przerazilem. W costa podobno tez jest tragedia.