Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena01

Mój chłopak sie obraził bo nie chciałam uprawiać seksu

Polecane posty

Gość Lena01

Miałam końcówkę okresu... Nie uprawialiśmy seksu przez 2 tygodnie. Mój chłopak zrobił mi dobrze, ocieraliśmy się o siebie i chciał czegoś wiecej Ale bałam się jeszcze bo jak już mówiłam była to końcówka i mój luby się fochnął niby mówił że nie a czułam... co mam teraz zrobić może mu jakoś wynagrodzić?

Gość gość
Nie jesteś gumową lalką, która zawsze się musi zgadzać na seks, nawet jak nie ma ochoty. Fajnie, żeby Twój facet to ogarnął. Swoją drogą, nie wiem czego się można bać w seksie w czasie okresu, ale to insza inszość.

Gość gość
Wiesz jesli to Twoj chlopak i jestescie razem powinnas jednak mu dac zaspokoic poped.po to w koncu ma kobiete .ja rozumiem go jak mezczyzna mezczyzne

Gość gość
O japierdolę, a ja myślałam, że kobietę się ma po to, żeby ją kochać, a nie po to, żeby spuścić z kija kiedy najdzie ochota.

Gość gość
Moj chlopak zrobil mi dobrze, a Ty?

Gość Lena01
Wiem że nie jestem zabawką, ale żal mi się to zrobiło gdy biedny już potem nie miał na nic ochoty. Mnie zaspokoił a ja go nie... A mieliśmy 2 tygodnie przerwy to choroba, miesiączka

Gość gość
Lena wiec teraz mu to wynagrodz.tez bym sie zdenerwowal ja i moja partnerka dobralismy sie na szczescie i ona uwaza ze zaspokoic mezczyzne i dac mu mozliwosc dogodzic to obowiazek kobiety.ja szanuje ja mimo to i wiem ze zawsze kiedy bede czul potrzebe rozchyli nogi.ale szanuje ja rowniez

Gość anabel101
Ja nie mogę ,po to ma facet kobietę żeby zaspokajać popęd ,no nieźle a gdzie uczucia ,gdzie wspólne spędzanie czasu ,odpowiedzialność ,opiekuńczość? Chyba facet nie stworzysz prawdziwego związku a ty Lena01 nie musisz chłopakowi niczym wynagradzać braku seksu .Jeśli twój chłopak jest z tobą tylko dla seksu i zaspokajania popędu to olej go .Trochę się ceń ,bo skończysz jako otwór do wkładania członka.

Gość Lena01
Jestem już z nim 2 lata bardzo się kochamy, szanujemy i spędzamy dużo czasu. Nie czuje się wykorzystywana bo tak nigdy nie było. Zawsze uszanował to że nie mam ochoty Ale teraz była ta przerwa a miał ochotę...

Gość gość
Moglas go zaspokoic buzia jak nie chcialas stosunku to tez metoda

Gość gość
Nie przesadzaj ,to co ,że była przerwa ,to nie znaczy,że on ma prawo obrażać się a ty musisz mu to wynagrodzić.Boże ,jaki płytki ten wasz związek i jak możesz w ogóle myśleć w ten sposób?

Gość gość
Powiem tak. Jeśli to jednorazowo sie tak zdażyło, że mieliście 2 tygodniową przerwę to nie ma sie co martwić. Przejdzie mu. Jestem chłopakiem i wiem co mówię. Ja jestem w takiej sytuacji ze od dwóch lat nie moge namówić partnerki na regularne współżycie i czekanie 2-tygodnie na zbliżenie to u mnie codzienność. Zrozumie, nie ma sie czym martwić. A jak tobie juz okres minął i masz ochotę na niego to zacznij pierwsza, na pewno nie bedzie stawiał oporu i bedzie zadowolony ;)