Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niech mnie ktoś wesprze proszę bo mi ciężko teraz

Polecane posty

Gość gość

Spotyakm się z takiem jednym facetem od pewnego czasu. I on raz np. przez powiedzmy dwa tygodnie, miesiac mi okazuje uczucia bardzo mocne, w sensie pisze kilka razy dziennie, jak ja nie moge odpisac przez chocby godzine dopytuje sie dlaczego, jest czuly itd. A pozniej cos sie nagle zmienia i on sie nie odzwywa i dystansuje :( Teraz znow taka sama sytuacja i znowu ze mnie jakby zrezygnowal? Bo przestal sie odzywac. tez bylam dla niego czula bo pomyslalam, ze skoro on dla mnie jest to moze to doceni. A teraz widze, ze znow jest to smao choc myslalam, ze będzie juz dobrze, ze on sie zakochal :( Strasznie jest mi z tym zle. Wczesniej bylam w toksycznym zwiazku, ktory nabawil mnie wielu kompleksow, teraz znowu taki facet... ja czuje ze nie zasluguje na milosc czasami :( Strasznie, ale to strasznie mi teraz smutno

Gość gość
No niestety znow trafilas na drania bez uczuc i on sie na pewno nie zmieni

Gość gość
Ale dlaczego on tak robi? Że najpierw okazuje uczucia przez pewien czas, a pozniej nie? No dlaczego? To juz lepiej by bylo gdyby w ogole ich nie okazywal bo tak mi tylko robi nadzieje niepotrzebną. Myslalam, ze tym razem sie cos zmienilo, ale jak widac znow jest to samo

Gość gość
To po co pozwalasz mu na to, żeby ci robił nadzieję i tak się tobą bawił? Zakończ to i tyle w temacie.

Gość gość
To jest manipulant kochana tacy ludzie zyja tym ze moga komus mieszac w glowie to im sprawia satysfakcje:-(

Gość gość
Jak dlugo sie spotykacie?

" Wczesniej bylam w toksycznym zwiazku, ktory nabawil mnie wielu kompleksow, teraz znowu taki facet.." Kobieca logika :classic_cool: To powinno być odwrotnie: jestem zakompleksiona więc wchodzę w toksyczne związki. A prawda was wyzwoli :classic_cool: czy coś takiego :P.... NIGDY nie stworzysz udanego związku bo JESTEŚ ZAKOMPLEKSIONA. ZAWSZE wybierzesz jakiegoś kolesia który cię zerżnie a potem zdradzi z siostrą/zniknie/wywiezie do bangladesz w worku. Wpierw musisz się leczyć na głowę, a potem szukać faceta. Na szczęście psycholog w NFZ jest gratis 🖐️

Gość gość
Tez byłam w takiej sytuacji. Mężczyzna prócz niezobowiazujacych spotkań nie chciał niczego innego.

Gość gość
Facet ma dwie kobiety i tyle w temacie.

Gość gość
21:45- ok , ja rozumiem, ze może tak byc, ale po co mi w takim razie miesza w glowie i daje jakas nadzieje bo odzywanie sie po kilka razy dziennie, przez powiedzmy miesiac, bardzo czule slowa i do tego propozycja żebym szukala pracy w jego miescie juz moga dawać pewną nadzieje, prawda?

Gość gość
Bardzo dziwne to. Wysoce prwadopodobne, ze pisze z kilkoma kobietami na raz. Gdy akurat jedna idzie w odstawke lub nie ma czasu odzywa sie do Ciebie. Niektorzy faceci lubia miec trzymac kilka ,,opcji w rezerwie´´ Lepij sobie odpusc. Inaczej bedzie to trwalo bez konca. Moze na koniec wybierze inna i dopiero sie zalamiesz.

Gość gość
21.55 dokładnie to samo pomyślałam. Odpuść sobie jak nie chcesz cierpieć

Gość gość
21:47 Jeśli nie więcej, bo i tak się zdarza ;-)