Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psimek

Dziewczyna Brak chęci na nocleg

Polecane posty

Przejdę od razu do konkretów. Mam dziewczynę z którą jestem około dwóch lat. Były lepsze jak i te gorsze momenty. Majac 19 lat często kłóciliśmy się o nocki. Kłóciliśmy się bo mówiła mi zawsze że nie są jej potrzebne noclegi (nawet jak ma czas ) i woli wrócić do domu żeby te 10-15km mieć bliżej od pracy. Nawet jeśli to weekend, to po prostu jej na tym nie zależy. Sama mi to powiedziała że wg niej nie potrzeba noclegów, bo jej to nie sprawia zbyt bardzo przyjemności. I mnie to bardzo rani i smuci ponieważ jak jest sobota/niedziela to nawet wtedy gdy ma wolne nie chce przyjść na noc żeby spędzić nieco więcej czasu, romantyczny wieczór na spokojnie, kąpiel, wspólne spanie i przytulanie. Kocham po prostu to. Zasnąć w ramionach ukochanej. Co do spotkań to spotykamy się dwa razy w tygodniu na 3-4h, ale nie więcej. Nie raz jej to mówiłem że mi to przeszkadza, jak ukochana osoba może nie chcieć nocki z ukochanym.. dla mnie to nie ma sensu, bo mówi że jej zależy.. Ale kurde, zależy jej, ale na tym byśmy wspólnie spędzili wieczór z noclegiem to niezbyt.... Pomóżcie mi co mam o tym myśleć!!

Gość gość
Zdradza cie, ty jestes do podtrzymywania emocji, do spedzania nocek ma drugiego, proste, oczywiste, choc brutalne. Nagle nabierze ochoty jak z tym od spedzania nocek wpadnie a on ja w tylek kopnie, potem bedziesz tatusiam 3.5 kilogramowego "wczesniaka":D Olej ja teraz, zanim zacznie cie w ojcostwo nietwojego bachora wrabiac.

Gość gość
Czemu od razu zdrada? Może po prostu jej nie pociągasz i tyle.

Gość gość
baba gra na dwa fronty, tak jej wygodniej, ty, ciepla klucha do zostania tatusiem i zywicielem gowniaka ktorego jej zostawi alfa ktoremu sie noc w noc nadstawia jak suka z cieczka

Gość gość
Moze powodem jest obawa przed niechciana ciaza i to to powinniscie omowic.

Gość gość
gość dziś Jak to czemu od razu zdrada? Wszystkie zdradzacie.

Gość gość
Tak, wszystkie zdradzają nawet dziewice.