Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna 6latka

Polecane posty

Gość gość

Witam od kilku dni jestem opiekunką 6letniej wiktorii według mnie dziewczynka bardzo dziwnie sie zachowuje gada do siebie dziwne rzeczy udaje ze bawi sie z dziecmi a tak naprawde jest sama ostatnio przybiegła do mnie z płaczem i powiedziała ze Adaś ją odepchnoł a ona upadła problem z tym ze była ze zmną w kuchni sam na sam

Gość gość
A chodzi normalnie do przedszkola czy jest np chora i sie nia tymczasowo zajmujesz ? Bo jesli nie chodzi do przedskola to moim zdaniem tak to jest jak sie nie ma kontaktu z rówieśnikami.

Gość gość
Chodzi do przedszola codziennie odbieram ją i zawsze idziemy do domu aby mogła coś zjesć to dzieje sie w kazdym miejscu w kawiarni na basenie na ulicy tak jakby widziała coś czego ja nie widze

Gość gość
A pytałaś ją o to czy widzi coś więcej niż ty ? Pytałaś dlaczego mówi takie rzeczy ?

Gość gość
Widzi duchy zmarłych dzieci na 100%

Gość gość
Tak zapytałam ciągle o to pytam odpowiada usmieszkiem albo odpowie tylko No bo tak i odchodzi

Gość gość
Moja 6 latka chodzi do przedszkola a też w domu. Bawi się w przedszkole i gada do misiów i lalek. Dzieci mają bogata wyobraźnię i często scenki z przeszkola odtwarzają w domu.

Gość gość
Bogata wyobraznia albo schizofrenia dziecieca