Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chorobliwa zazdrość?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet jest nieziemsko zazdrosny, od początku chcial wiedzieć dosłownie wszystko o moich poprzednich związkach, o ile nie przeszkadzało mi aby powiedzieć z kim byłam, to niechętnie opowiadałam o jakiś szczegółach z życia seksualnego, a o to głownie pytał. Kto był lepszy, kto jakiego miał, z kim ile statystycznie uprawiałam seksu. Sprawdził też bez mojej wiedzy wszystkie wiadomości z facetami na facebooku (z czasów kiedy nie byliśmy ze sobą), przetrzepał telefon. Ale ok, wybaczyłam, obiecał ze juz nigdy tego nie zrobi. Dostałam zakaz chodzenia na imprezy bez niego, ok. Na spotkania ze znajomymi gdzie są oprócz koleżanek koledzy? Zgodziłam się. Zaprzestanie rozmów na facebooku z osobnikami płci męskiej? Zgodziłam się. Służbowe rozmowy w pracy gdzie pracuje tylko z facetami? Zgodziłam się, chociaż tu poszliśmy na kompromis, bo po kilku awanturach mogę rozmawiać w większej ilości osób również na tematy prywatne. To o co są awantury? Ze czasem wykonuje z współpracownikami prace które wymagają abym była sam na sam ze współpracownikiem płci przeciwnej. Czy ktoś z was/waszych znajomych żyje normalnie w takich związkach? Gdzie partner po 30minutach braku kontaktu robi afere, że na pewno uprawiacie seks z kims w pracy? Dodam, że nigdy nie gadałam z nikim potajemnie, nie spotykałam się i nie flirtowałam z nikim za jego plecami, więc nie dałam mu podstaw aby tak mnie ograniczać

Gość gość
On nie jest zazdrosny lecz psychicznie chory autorko. Ja radziłabym Ci się z nim rozstać , taki związek nie ma racji bytu . On teraz robi awantury a za jakiś czas albo zacznie Cię więzić albo bedzie sie znęcał nad Tobą . Mówię poważnie , zastanów się czy na pewno chcesz być taka kontrolowana całe życie . Moja siostra ma podobnego męża , potrafił nawet zmusić ją do wypisania sie ze szpitala na własne żądanie bo tam pracowali lekarze-mężczyźni (obcy mężczyźni )

Gość gość
ma facet racje wy jesteście puszczalskie

Gość gość
A czy on też się stosuje do tego co sam wymyślil? Zero imprez bez Ciebie, zero rozmów z koleżankami, czy to w Realu czy na fb? Nie ma że w jedną stronę ro działa...

Gość gość
pozwoliłaś zamknąć się w złotej klatce?

Gość gość
Tak, on sie stosuje w 100%