Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powinienem to załatwić z tą kobietą ?

Polecane posty

Gość gość

Mam jeden ale za to duży problem z kobietą z którą mam dziecko (mała ma już 8 lat) no i problem polega na tym, że ona mi niesłusznie zaczyna zarzucać, że ja mam ją gdzieś i się nią nie zajmuje, ale to nie jest do końca prawda. Ja mam taką pracę, że w wakacje pracuje najciężej i naprawde nie mam czasu nawet dla siebie, z kolei teraz mam duzo wolnego, ale jak teraz mam wolne, to dziecko chodzi do szkoły, a później tez nie moge sie nią jak zająć, poniewaz po szkole trzeba odrobić lekcje, później jest już wieczór, nawet gdybym mógł po szkole się nią zająć, to tez za bardzo nie moge, bo mam żonę i drugie dziecko dużo młodsze. Nie potrafię sie z tą kobietą w ogole zoorganizować, ogólnie bardzo krótko z nią byłem, związek z nią to byla jakas porażka i kompromitacja, nawet dwóch miesięcy ze sobą nie byliśmy, o dzieciach nie było nawet mowy, chciałem szybko to zakończyć, a ona do dnia dzisiejszego nie daje mi spokoju.

Gość gość
Skoro taka porażka a jednak nie przeszkadzało Ci uprawiać seks. Ja dla własnego dziecka zrobiła bym wszystko a. TY szukasz wymowek. Żałosny jesteś. Dziwie się,że jakaś inna wiedząc jaki jesteś tatuś nie bała się zrobić sobie z Tobą dziecko...

nie lepiej sądownie, przed adwokata ustalić te spotkania jak macie problem się dogadać? każdy powie kiedy może i on wam znajdzie dogodny termin. A co z weekendami ?