Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy widzicie w takich gościach

Polecane posty

Gość gość
Ta dziewczyna wcale nie jest piękna. I nie pisze tego z zazdrości, tylko całkiem szczerze, bardzo przeciętna twarz, duże dziury od nosa.

Gość gość
hahah, tylko baby potrafią o wybitnie ładnej kobiecie powiedzieć "przeciętna" XD Masakra i kompleksy po horyzont...

Gość gość
Dziewczyna jest ładna (tylko usta za mocno zrobione), facet w porządku. Czego od niego chcesz?

Gość gość
Hahahah, klasyk, usta większe niż u Leszka Millera, więc na pewno zrobione :D

Gość królowa Polski
Ja wiem, że polski pantofel oglądając taki film ma zaparcie. :D Ale to wyłącznie wasza win. GENERALNIE im więcej jedna i druga strona się droczy, czepia i jest "niemiła" tym lepiej dla związku, ale skąd polskie pantofle to mają wiedzieć?

Gość gość
Nie chodzi o ich rozmiar tylko o to jak odstają od twarzy - trochę przesadzone moim zdaniem.

Gość królowa Polski
No i koniec tematu? Co się stało? Żyłka pękła?

Gość gość
Haha, droczą :D Ty chyba nie wiesz, co to znaczy :D Ale dla Ciebie pewnie lanie po pysku to też droczenie

Gość gość
Albo on jest tą blondynką albo facet jest idiotą

Gość gość
Ja nie rozumiem co wy od tej pary chcecie? Przeciez to normalni ludzie. Pewnie spedzili w tym sklepie kupe czasu i maja juz dosyc. Nie widze tez zeby ten nezczyzna zle traktowal ta kobiete. Facet skupia sie na wyborze kanapy to wszystko. Jej sie podoba jedno a jemu cos innego. Co ma przytakiwac kobiecie? O co wam tak naprawde chodzi? Ja nie mieszkam w Pl i moze jestem przyzwyczajona do wiekszego luzu. Co on ma buty sciagac zeby usiasc na kanapie? Przeciez te na sklepie sa spechalnie wystawione zeby je wyprubowac. Autor chyba masz jakies problemy z dowartosciowaniem jak oceniesz tago mezczyzne po kilku klatkach filmu.

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz wpis autora, co krytykuje, na pewno nie to, że się nie zgadzają ;) . Ty się w domu kładziesz w buciorach i siedzisz na kanapie? Widocznie mnie lepiej wychowano. Ale nie o to chodzi. Zobacz, jakie on miny strzela, jaką aurę wytwarza. Buc jakich mało.

Gość gość
Moze nie lubi jak kobita mu kamere pod nos podstawia??? A sciaganie butow z grzecznisci jest paskudnym polskim nawykiem fuuu

Gość gość
Nie trzeba ściągać, tylko nie włazić tam, gdzie się nogami nie łazi :D

Gość gość z Paryża
Seriously, ktos nagrywa takie pierdy i wrzuca do neta? I co gorsza, jakie bezmozgi to ogladaja?

Gość gość
Ja oglądam, bo jest na co patrzeć, w przeciwieństwie do polskich pasztetów, które - o ironio - tę laskę nazywają średnią :D hahaha :D

Gość gość z Paryża
No chyba ze w takim celu. Tresci w tym zadnej nie ma, no ale jak widac nie o to chodzi

Gość gość
W sumie to nie znam na tyle angielskiego, a może to nawet lepiej :D Bo głos też ma śliczny, ale może gada jakieś głupoty... :P

Gość gość z Paryża
No niestety nawija bez sensu, taka papka byle pare minek zrobic do kamery. Filmik o wybieraniu kanapy, nadal nie moge wyjsc z podziwu...