Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena1000

Prostytucja

Polecane posty

Witam mam na imię Milena mam 24 lata. w 2015 r zaczęłam przygodę , która później przerodziła się w moją pracę . Z powodu trudnej sytuacji finansowej w rodzinie , postanowiłam pracować jako prostytutka. Rozumiem , że dla niektórych tutaj czytających moją wypowiedź wyda się to chore , głupie , że wybrałam taką drogę ale naprawdę nie miałam wyboru. Ja jestem tego zdania , że w granicach wytrzymałości człowiek jest w stanie zrobić prawie wszystko jeśli by to mogło zmienić życie na lepsze. Spotykałam się z panami w hotelach i mieszkaniach płacili , różnie mnie traktowali. Trafiali się normalni fajni ale również bardzo chamscy i bezczelni , którzy jakby celowo chcieli mnie upokorzyć . Później miałam problemy , gdyż mnie ktoś rozpoznał. Wiem to był mój błąd i teraz pomyślicie jaka byłam głupia. Nie mogłam podróżować bo trzymała mnie przy sobie rodzina więc pracowałam długi kawałek od miasta , w którym mieszkałam. Tamtego dnia nie zapomnę nigdy , gdy otworzyłam drzwi i zobaczyłam na przeciwko siebie swego znajomego z sąsiedztwa gdzie mieszkałam. Zrobiłam to z nim ale czułam straszny strach , że się wyda i obrzydzenie do samej siebie. Wiedziałam , że muszę to robić . Później miałam długą przerwę . Siedziałam w domu , wieczorami płakałam użalając się nad swoim życiem. Poznałam faceta z problemami , chciałam mu pomóc z alkoholem. Dzięki mnie wyszedł z nałogu ma we mnie wsparcie kocha mnie. Oczywiście nie wie czym się zajmowałam i chyba nigdy się nie dowie. On również ma trudną sytuację życiową . Obecnie mieszkaliśmy razem , jesteśmy szczęśliwi , on pracuje w delegacji a ja no właśnie . Wstyd mi o tym pisać ale znów do tego wróciłam. Jemu powiedziałam , że jestem daleko mam fajną pracę ale to nie prawda. Jest mi bardzo przykro i wstyd , że muszę tak pracować ale robię to dla pieniędzy. Jestem młoda robię to puki mogę . Koleżanki mi mówią wyluzuj to nic takiego ale ja może jestem inna . Nigdy nie potrafiłam się wyluzować tak na 100 % Moim marzeniem jest dorobić się dużych pieniędzy nie po to by żyć jak dama tylko by godnie żyć jak człowiek , czuć się kochana być szczęśliwa z mężczyzną mojego życia. Nie chcę dawać d**y każdemu kto na mnie spojrzy i powie chodź się rżnąć dam ci kasę . Chcę kiedyś to robić z miłości tylko z jednym mężczyzną , który będzie mnie szanował i będę mogła się przy nim wyciszyć , zapomnieć o tym wszystkim. Pomyśleć , że to był tylko głupi sen , koszmar , który minął po bardzo długiej nocy.

Gość benbenek
Witaj- czytałem co napisałaś- wiem co możesz czuć- jeśli masz ochotę to napisz do mnie na benbenek_90@wp.pl możemy sobie razem nawzajem pomóc w naszych dziwnych sytuacjach- bardzo szanuję to że się tu przyznałaś i nie zamierzam obrzucać błotem-pozdrawiam

Gość gość
za każdy grzech będziesz musiała zapłacić własnym cierpieniem lepiej żebrać niż grzeszyć