Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena1000

Klienci

Polecane posty

Witam wszystkich . Powiedźcie mi proszę dlaczego mężczyźni są tacy okrutni . Pracuję z koleżankami jako prostytutka. My w swoim zawodzie spotykamy bardzo wielu panów o różnych charakterach . Cudownie współpracuje się z osobami , które cenią kulturę i higienę . Panowie przytulą pocałują , powiedzą komplement czasem przyniosą kwiaty lub słodycze. Wtedy czujemy się kobietami , jesteśmy zauważone , docenione. Inne typy mężczyzn nazywają nas bardzo brzydko ale moim zdaniem bardzo się mylą bo my biorąc za to pieniądze się szanujemy a kobiety , które dają d**y każdemu za darmo to są właśnie prawdziwe k***y więc kto tu teraz myli pojęcia .. Mamy taką pracę trudno tak ukarał nas los. Nie każda może być żoną czy kochanką milionera , który sponsoruje . Trzeba zacisnąć zęby i pracować. Momentami jest bardzo ciężko , gdy boli nas ciało , jesteśmy zmęczone psychicznie lub po prostu mamy dość odbierania durnych telefonów klientów , którzy robią sobie jaja i nie przychodzą na spotkanie. Najgorzej jest wtedy gdy trafi się prawdziwy sadysta i nas skrzywdzi. Wtedy zastanawiamy się dlaczego on to zrobił co jest z nami nie tak . Źle jest również wtedy gdy nie mamy ruchu i obawiamy się o przyszłość. Niestety co kilka dni musimy zmieniać miejsce by pracować i zarabiać , nadrabiać straty. Nie rozumiem też kobiet , które nie chcą pomagać koleżankom. Przecież wszystkie siedzimy w tym g*****e po uszy. Są takie co celowo powiedzą źle , szkodzą drugiej , przeszkadzają i najlepiej to by zabrały jej wszystko. Faceci myślą , że to łatwe pieniądze banalnie zdobyty zarobek nie prawda!! Ta praca wymaga naprawdę ogromnego poświęcenia i twardego charakteru . Jesteśmy codziennie narażone na niebezpieczeństwo . Tak naprawdę nigdy nie wiemy kto do nas przyjdzie. Ochrona ? pfff.. to zależy gdzie może w prawdziwym burdelu tak bo pilnują swojego interesu ale u prywatnej dziewczyny nie .. Osobiście byłam u takiego pana w jednym z miast , który wynajmował mi mieszkanie i zapewniał ochronę. Tak naprawdę jak się coś działo to miał mnie daleko w huju. Widział tylko dniówkę i patrzył czy mam majtki by mógł najłatwiej we mnie wejść nawet siłą. Dziękuję za taką ochronę . Moją koleżankę okradziono . Wy facec***atrzycie wow ile one zarabiają ale nie pomyślicie jakie my mamy wydatki. Minimalna kwota miesięcznie nie za wszystko wynosi od 5000 zł więc to chyba nie mało. Bardzo proszę panowie traktujcie nas z szacunkiem .

Gość MiIena1000
Czy jestem w ciąży?

Gość benbenek
to znów ja - nie apeluj o bycie dla Was miłym- to nic nie zmieni- kto chcę będzie miły- a kto nie- brak słów napisz proszę do mnie na benbenek_90@wp.pl pozdrawiam

Gość gość
haaaaa glupia d***** a jest tyle innej pracy typu produkcja do roboty zalosna idiotko

Gość gość
@20:35 właśnie prawdziwa dz1wka pracuje na produkcji jak wół za 1500 zł brutto na miesiąc "jak bóg da", bo się właśnie nie szanuje... taka osoba pracująca na produkcji to dla szefa podczłowiek, zasób ludzki... a prostytutka przynajmniej wie za co i dla kogo pracuje... temat rzeka

Gość gość
tak tak jasne ze d**y daje na lewo i prawo zenada zero szacunku do samej siebie a potem maja te ropiejace c**y i tak roznosicie te choroby a ty to pewnie cwaniak w domku siedzisz na garnuszku u mamusi bo masz dwie lewe rece do roboty zenada,

Gość gość
no siedze i co z tego, zazdrościsz? mój spadek oscyluje w granicach 1,5 milona złotych (3 mieszkania, garaże, samochody, działki), jako jedynak zgarniam pełną pule, a ty k'urwo co? wynajem pokoiku, kredyciki, ciągła praca... jedyne co masz to buty nike i "złoty" zegareczek :D mógłbym tak długo :D i czyje na wierzchu k'urwo :D

Gość gość
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
Przyjdą rachunki i z czego zapłacisz? Z renty po babci? :D

Gość gość
sam jestes k***a chodzaca kredytow nie mam mieszkanie mam prace tez a ty masz urojone kwoty i marzenia scietej glowy bla bla bla lecz sie patologio

Gość gość
21;24 cwaniak zaplaci z mopsu mops go wyreczy hee