Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dajecie dzieciom do szkoly do jedzenia?

Polecane posty

Gość gość

A bo u nas to różnie. Zależy co akurat mam pod ręką. Np. Łażą bażanty po polu, łapie, pieke i mam na kanapkę, jak się skończy to pieczemy dzika, a że z lasu to za darmo stary znosi. Pomidory z szabru od sąsiada, jabłka z sadu stary wieczorową porą znosi, jak zdąży uciec przed kundlem stróża. Mleka ile zdąży wydoic to nasze. Jak szwagier zapomni szklarni zamknąć to i ogórki mamy na kanapkę dla DZASTINY, WANESKI I DENISKA. My to na wsi jesteśmy za zdromom żywnościom. Do bidonów woda ze studni i marszem przez las 3km do szkoły w Odyńcu powiat Czeremcha Dolna poczta Mizianki. A chleb to mamy na zapisy w dni pażyste, tylko zwykły pszenny innowacyjne krojony, bo biere, bo nie ma komu u nas noża naostrzyć, odkąd staremu ukradli na gorzale w karczmie u Wieśka.

Gość gość
słabe prowo. nie chwyci. probuj dalej

Gość gość
To nie prowo To rozweselenie towarzystwa:D

Gość gość
poprawilas mi Humor :-D

Gość gość
tylko kromkę chleba posmarowaną margaryną bo nie mam 500+ i nie stać mnie na nic lepszego

Gość gość
U nas krulujom pszetwory z piwnicy ksiendza i somsiada po somsiecku co mieszka. A że ja mam 9 dzieci to u nas nie czepiajo się, że coś porzycze z piwnicy czy komurki do komsumocji. Zarani my jesteśmy i potrafili my se radzić i jak nie było pincet plus. Ale to tcza zakasać renkawy i głufkować, a nie biadolic że cienszko, bo PGR zamknęli. Zamknęli nie zamknęli, rzyc czeba.

Gość gość
Eee...lipne prowo. Schodzicie na psy

Gość gość
21:50 Śmieszne :D PROWO jak ktoś coś udaje, a tu widać pisane dla jaj

Gość gość
nie wiem co tu jest śmiesznego? Takie sobie.