Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam mężczyzny samotnie wychowującego dziecko

Polecane posty

Gość gość

Bardzo chciałabym brać udział w wychowaniu takiego dziecka. Sama nie mogę mieć swoich dzieci. Chciałabym zastąpić im mamę.

Gość gość
I szukasz na forum ciążowym. Powodzenia

Gość gość
baby to dziwne stworzenia są.

Gość gość
A na jakim powinnam poszukać? Wydawało mi się, że to dobry dział. Trochę chciałabym poznać też opinię takich kobiet. Może miała któraś taką sytuację. Jakieś obawy, rozterki? Udało się komuś? A może to zły pomysł...? Bardzo tego pragnę i jest to bardzo silne uczucie we mnie :(

Gość gość
to chcesz poznać baaardzo pragniesz baaardzo a chcesz poznać opinie kobiet,provo

Gość gość
Bardzo lubię dzieci, lubie się z nimi bawic, opiekować i w ogóle a swojego mieć nie mogę.

Gość gość
mój facet - wdowiec - jest samotnie wychowującym 6 letnią córkę. nie ukrywam, że jestem druga w hierarchii ważności, no ale cóż, rozumiem to. np. Córka coś od niego chce więc kończy rozmowę przez telefon ze mną. Córka się dobrze gdzieś tam bawi, więc on do mnie już nie przyjedzie bo ona nie chce wracać. Czasem się zastanawiam czy to nie są jego wybiegi... Ja wiem, że ona jest najważniejsza, kiedy będziemy na stałe razem, ona też będzie dla mnie najważniejsza, ale czy on przypadkiem nie używa jej jako wymówki?

Gość gość 43
a ja szukam sporo młodszej kobiety która nie może lub nie che mieć dzieci, jestem po wazektomii. Mam już dwie córki które mieszkają z ich mamą , jesteśmy w trakcie rozwodu, czy mam jakieś szanse na nowy związek?

Gość gość
pe..fil? sporo młodszej.... feee