Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Problemy malzenskie

Polecane posty

Gość gość

Prosze o rade. Jestesmy razem od 10 lat (wiele ze soba przeslismy) to burzliwy zwiazek byly rozstania i powrotu poniewaz maz jest narkomanem( od paru lat czysty). Martwi mnie jednak to ze on sie tak wszystkim przejmuje a gdy to robi to nie chce rozmiawiac , nie zwraca totalnie uwagi na mnie i naszego syna tylko zamknie sie w pokoju i go nie ma ,czasem nawet kilka dni .Przejmuje sie ze ciocia chora , ze mama pije ze pieniedzy malo i bardzo przejmuje sie praca. Ja wiem ze to wazne sprawy ale jak to sie uspokoji to kilka dni bedzie dobrze i bede go witac po pracy z usmiechem albo znowu zobacze skwaszona mine bo np mama dzwonila i byla znowu pijana... ( dodam ze w takich momentach to ona go przez ten tel wyzywa albo jest przemila). I tak w kolko latami .On nie zajmuje sie naszym zyciem. Rodzina ktora razem stworzylismy ,Tylko caly czas zapewnia ze kocha ale myslami jest gdzie indziej... Martwi sie doslownie wszystkim co zwiazane z jego rodzina . Mama obarcza go wszystkim I te problemy i problemy ile mozna ? Mamy problemy jak wiele innych rodzin , wszystkie do ogarniecia .Jestesmy wszscy zdrowi mysle ze powinnismy z tego czerpac radosc i cieszyc sie soba. Marza mi sie wspolne wieczory na kanapie z synem i mezem u boku, wyjscie do kina, na rodziny spacer .Chce poprostu zyc jak rodzina lecz moge o tym zapomniec on ciagle mysli ... i go nie ma poprostu sie od nas odcina. Co powinnam zrobic w takiej sytuacji ? Moze to ze mna cos nie tak ze ja taka niewyrozumiala jestem? Ale z biegiem czasu zaczelo mnie to denerwowac. Jak wygladaja wasze wieczory w malzenstwie? .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować