Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Uczuciowy0128

Zakochać się drugi raz

Polecane posty

Jeśli będziecie chcieli znać szczegóły to dopowiem ;3 W skrócie byłem w związku z jedną dziewczyną. Byliśmy ze sobą trochę ponad rok, wiem krótko, jednak przeżyliśmy wiele ważnych chwil razem. Wszystko zakończyło się po sylwestrze. Niespodziewanie po kilku dniach nieodzywania się do Siebie z powodu małej sprzeczki gdzie powinniśmy spędzić sylwestra (zakończyło się tak, że spędziliśmy go osobno). Powiedziała mi, że chciałaby być sama i ogólnie tego typu rzeczy. Potem mi wyjawiła, że całowała się z pewnym chłopakiem i już długo wcześniej myślała o zakończeniu związku. Najgorsze było w tym wszystkim, że to stało się za szybko. Zajęło mi 8 miesięcy, żeby się odkochać chyba już całkowicie. Problem w tym, że z każdą dziewczyną z którą coś próbuję zawsze się nie udaje. Niby czuję, że to jest już to coś ale po dwóch dniach znika. Albo ta druga dziewczyna nie czuje tego do mnie. Wiem, że nie powinno się szukać na siłę, ale czuję się taki samotny. Nie ma osoby do której mógłbym powiedzieć wszystko. Pewnie wiecie mi o co chodzi. I tak pomyślałem, że często czytam tu historie innych to może w końcu napiszę swoją i posłucham opinii innych ;) (Sorka za taki misz-masz tego co napisałem, to przez pisanie pod wpływem emocji ;D)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować