Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak o nim zapomniec??

Polecane posty

Gość gość

spotykałam się z pewnym chłopakiem, nasze relacje były bardzo dobre, wszystko szlo w dobrym kierunku, nagle pewnego dnia urwał ze mna kontakt, bolało to bardzo, ale jak się mowi nic nie dzieje się bez przyczyny, ale mija kolejny tydzien a ja nie moge o nim zapomnieć, na dodatek wiem, że zaczął spotykać się z inna dziewczyną.. zachował się jak ostatni tchórz, bo mógł po prostu powiedzieć, że to nie ma sensu, wiem, ze juz się pewnie nie odezwie, ale ja nadal siedzę i myślę co zrobiłam nie tak, dziewczyny proszę doradźcie jak o nim zapomnieć? z dnia na dzień jest coraz większy ból i tęsknota..

Gość gość
Wyzywaj go ze zloscia. Boli cie zraniona duma.

Gość Olga 19
Jak długo się spotykaliście i jakie były stosunki między Wami koleżanka- kolega, czy już bardziej bliskie. Jeśli to pierwsze to zajmij się swoimi sprawami i żyć, w sensie korzystać z życia. Po co się martwić i zadręczać.

Gość gość
Olga 19- 3 miesiace, nasze relacje nie były czysto koleżeńskie, poznał nawet moich najbliższych, moją rodzinę, i nagle coś takiego

Gość gość
A w jakim wieku jesteście? Tylko tchórz odchodzi bez słowa, mnie w taki sam sposób potraktowano

Gość gość
mnie tak kobieta potraktowala

Gość NapalonyEmeryt
Autorko - zrób mi loda z połykiem , to zapomnisz o tamtym ;-) . Skosztuj suczko mojego budyniu !