Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy chciałabyś być z facetem o takich gabarytach?

Polecane posty

Gość gość

202 cm wzrostu i 142 kg wagi (siłownia, nie tłuścioch)? Cwiczy na siłowni od 14 roku życia, teraz ma 30 lat.

Gość PinkStarlet
Najlepiej :) Dla mnie nie ma czegoś takiego jak za duży facet. A chudzi mnie obrzydzają totalnie

Gość gość
A nie bałabyś się ,że przy rozmiarach typowej kobiety np. moich 162 cm, 52 kg podczas np no wiesz czego nie chcący mogły by być to bolesne i nie chodzi bynajmniej o tamto tylko o masę, przytulanie itp?

Gość PinkStarlet
Nie, nie bałabym sie, nigdy nie byłam z facetem poniżej 95-100kg bo najzwyczajniej w Świecie nie pociągają mnie fizycznie faceci o przeciętnej/szczupłej/ zaniedbanej budowie. A co do masy i seksu, tacy faceci nie przygniatają Cię jak Niedziwiedzie tylko wiedzą jak sie obchodzić z kobietą, a po drugie ja zawsze leże na górze :) A jesli chodzi o penisa, to tacy faceci wcale nie mają wielgachnych maczug mimo gabarytów, raz mniejsze, raz wieksze. Wiec Cie nie uszkodzi tam na dole :)

Gość PinkStarlet
Zapomnialam dodac - ja 174 66 kg wagi

Gość gość
Też trzeba przyznać dziewczyny ,że przy takich facetach ,szczególnie autorka postu (jej gabaryty) wyglądacie jak córki? Albo w ogóle takie małe jesteście, jej rozmówczyni troszkę więcej cm ma ,ale też to taka dosyć duża różnica. Poza tym taki facet to jeszcze 1 zagrożenie. Wyobraźcie sobie ,że o coś się pokłóciliście i wraca pijany do domu, i chcąc czy nie chcąc puszczają mu nerwy i nawet nie bijąc odpycha was w afekcie. Przecież łatwiej jest zapanować nad facetem powiedzmy 175 - 180 cm i 75 kg niż nad takim czymś.

Gość lilibeth
Nigdy w życiu nie byłabym z facetem, który popijanemu robi się agresywny. Dla mnie coś takiego jak "wraca po pijaku do domu" w ogóle nie istnieje. Mój facet wyleciałby z domu, gdyby wrócił do niego pijany. Ja osobiście bym nie chciała takiego faceta. Nie dość, że za wysoki, to jeszcze za wielki i ta siłownia. Ja, odwrotnie niż koleżanka wyżej, wolę szczupłych, smukłych chłopaków. Zwyczajnie, kwestia gustu.

Gość gość
Jak to się mówi : wielki jak brzoza a głupi jak koza. Zazwyczaj to się sprawdza. Jego potężne rozmiary bardzo szybko dają nam bezpieczeństwo ale wystarczy na takiego się trochę obrazic i zaczniemy drzec ze strachu, byłam z niższym od niego o 7cm i trochę lżejszym któremu powiedziałam że tak i tak zrobię jak uważam (chodziło o wieczór panieński mojej bliskiej koleżanki na który nie pozwolił mi pójść ) na szczęście zdążyłam ręką zasłonić twarz bo takiego liścia dostałam ze przeleciałam przez fotel

Gość gość
Ok w przypadku ostatniej odpowiedzi pomińmy temat gabarytów co gust to obyczaj. Ale czy jeśli facetowi zdarzała by się wracać raz na czas po alkoholu i nie awanturował by się to też byś go wywaliła? A co do pozostałych formułowiczek jakie jest wasze zdanie na w/w tematy u góry?

Gość gość
By miec same miesnie przy takiej wadze i nie byc otluszczonym facet musi sie wspomagac i to bynajmniej nie witaminami. Znając polskie standardy bierze gowno, ktore ma negatywny wplyw na potencje oraz zwieksza agresje. Wiec nie, nie bylabym z takim facetem. A jesli autor bedzie upieral sie ze nic nie bierze tzn. ze jest juz oblany tluszczykiem i to obficie. Chociaz skoro silka jest od 15stki to na 99% bierze.

Gość gość
Prawda, takich nie akceptuje.

Gość gość
A ja chciałabym takiego miesniaka.

Gość gość
Sorry nie lubię mięśniaków.

Gość gość
Za wielki. Wolę drobniejszych facetów

Gość gość
liczzy sie wielka i gruba pała a nie mięśnie i wzrost

Gość gość
Może dać ogromne poczucie bezpieczeństwa.

Gość gość
Taa, poczucie bezpieczeństwa. Koksiarze są czesto nadmiernie agresywni, nie bez powodu pewien określony typ kobiet na nich leci.

Gość gość
202 cm wzrostu i 142 kg wagi (siłownia, nie tłuścioch)? Jest tylko jeden problem, czasem nadużywa alkoholu (bo miał nerwowe życie) i bywa agresywny, ale jeszcze nigdy mnie nie uderzył.

Obawiam się, że jak dla mnie jesteś za bardzo umięśniony, że tak powiem :P nie lubię typu kulturysty czy sportmena :P