Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak niewiele kobiet naprawdę lubi seks analny?A już 2M 1K prawie żadna?

Polecane posty

Gość gość

Na około 30 kochanek, zarówno przelotnych, jak i w dłuższych relacjach wieksza polowa nie chciala slycszec o analu, tylko kilka z tych co pozwoliło mi na anal, lubilo to naprawdę, reszta dala ale widzialem ze sie zmuszala i nie sprawialo im to frajdy, a tylko jedną kręcił seks z wiecej niż jednym partnerem.

Gość gość
nawet kijem bym cię nie tknęła, syfie.

Gość gość
moze lubia ale wstydza sie przyznac?

Gość no_anal
Sorry gościu ale dupa jest od srania a pipka od ru... Powiedz mi jeszcze, a jak bym nasrała na środku łazienki to wsadziłbyś w to swojego fiuta? Dla mnie to ten sam syf.

Gość gość
O seksie analnym się nie wypowiadam natomiast pań które lubią seks z większą ilością partnerów to znam dość dużo. Oczywiście jak masz nową partnerkę czy kochankę i jej to zaproponujesz to każda powie, że zwariowałeś. Do takich wyznań trzeba mieć duże zaufanie do drugiej osoby. Seks grupowy dla wielu jest bardzo wstydliwy.

Gość gość
Co wy macie z tym analem? Geje jesteście? Koledze wsadz w dóope=Na jedno wyjdzie :D

Gość gość
SYF bo wsadzałeś w srakę wielu kobietom...takie rzeczy robi się z kimś zaufanym, z kim jest się związanym uczuciowo więC w założeniu z JEDNĄ osobą. Skąd mam wiedzieć czy nie Jesteś nosicielem np HPV??? nIE CHCIAŁABYM takiego faceta ani urpawiania analu z nim wiedząc że odwiedzał wiele tyłków. Masakra.

Gość gość
wystarczy się przebadać, anal to super sprawa.

Gość gość
Dlaczego tak sądzisz ja z chłopakiem mamy często 1k i 2m . Prawdą jest że oboje dość długo szukaliśmy odpowiedniego chłopaka do tych zabaw. Warunkiem było wygląd, higiena, zbliżony wiek do 20 lat i dość obfity członek ponad 20 cm bym miała silny orgazm. Również chłopak chciał silne podniecenie podczas stosunku z tamtym chłopakiem. Okło pół roku szukaliśmy i mamy stałego.

Gość gość
seks analny nie lubia dlatego ze ta dziurka nie jest do tego stworzona i boli jak sie wsadza a trojkata tez nie chca sie zgodzic bo trzeba dac rade dwóm faceton naraz a to nie takie proste

Gość gość
Jest bardzo proste w trójkącie gdy są oboje delikatni i nie wbijają się na siłę.

Gość gość
Nie dawno wróciłam do polski z dość długiego pobytu zagranicą Sorry.

Gość gość
dlatego ze mało który facet w ogóle ma pojęcie jak to robić- tylko sie potrafią wpychać na chama. Ja miałam kochanka , który najpierw robił wszystko zeby mnie rozluźnić i podniecić i nie było żadnego problemu przy wkładaniu. A mój ostatni uwielbiał anal, tylko że nie dało mu sie wytłumaczyć ze tego sie nie robi na chama- skończyło sie potwornym moim bólem, 2 dniami krwawienia z peknietego o***tu i płaczem przy jakiejkolwiek próbie srania przez cały tydzień. więcej anala nie było. Z kolei moja koleżanka miała takiego idiotę, który z d...pchał sie zaraz w cipke- kończyło sie kilkutygodniowymi bolesnymi zapaleniami po kazdym seksie

Gość gość
Faceci którzy lubią anal lub nawet wolą od bzykania w cipke maja zapendy gejowskie. Fakt niepodważalny.

Gość Teppic No1
Człowiek, który napisał posta przede mną, ma dłuto zamiast stopy i nie potrafi powstrzymać ślinotoku. Fakt niepodważalny.

Gość gość
gośćdziś debil od ginekologa i wymiany partnerów na topiku :-D

Gość gość
Ja tej drugiej nie udostępniam nikomu,chyba że lekarz będzie musiał tam zajrzeć

Gość gość
15.58 debil od ginekologa.

Gość gość
16:15 nie jestem debilem od jakiegoś urojonego ginekologa jestem kobietą która nie lubi analu

Gość gość
Nie martw się to jakiś 15.50 niespełnionych ginekolog. Gdy pada słowo ginekolog to odrazu pisze że jest debilem. A ja chodzę do gina z mężem dlatego jestem spokojna. A co do trójkątów czy anali to oboje z mężem nie uważamy takiego seksu za dobry tym bardziej że w cipce nie gościł nigdy obcy ani mąż w innej nie maczał cipce.

Gość gość
Nie zwracać uwagi na tego co od oddebili ubliża innym.

Gość gość12313
13:10, dokładnie, najpierw trzeba zrobic wszystko aby rozluźnić! A ci faceci pozostali to jakaś masakra!