Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostaliście już 500plus za październik

Polecane posty

Gość gość

Powinnam dostać między 12 a 15 Decyzji jeszcze nie mam ale złożyłam o czasie w sierpniu by mieć ciaglosc Dostaliście normalnie w tym miesiacu

Gość gość
Jeszcze nie ale wpływało ok 15 stego. U nas decyzje się samemu odbiera i mam już.

Gość gość
W doopie mam wasze 500 plus dziecioroby

Gość gość
no własnie, mi już zawsze wpływało o tej porze, a nie dostałam... :( Co ze mną będzie.. :(

Gość gość
Do roboty leniwe d**y!

Gość gość
A co ma z tobą być ??! Do roboty, łajzo !!! Już się kanalie przyzwyczaiły do darmowej kasy, parę dni spóźnienia i już sra 'ojej, co ze mną będzie' :O

Gość zazdrosne świnie
trzeba było roohać i robić dzieci to też byśta dostali kasiore zazdrosne kur/wy, ja mam 10 dzieci i dostaje ponad 5000

Gość gość
A co ma z tobą być ??! Do roboty, łajzo !!! x zarabiam, tylko ze minimalna pensje, a łajza to jestes sama

Gość gość
Ja też wiele nie zarabiam, mam dwoje dorosłych uczących się dzieci. Nikt mi nie dokładał. Teraz muszę na obce dzieci bulić. Chrzanię taki interes. Na koniec się okaże, że wszystko, co do Zusu pakowałam też na obcych dziadów poszło, a dla mnie już nie starczy. Niech szczezną te ubeckie podmioty.

Gość gość
500 to jest zasiłek na dzieci jaki dostają wszyscy niemalże w calej Europie,a w Polsce do tej pory żaden rząd jeszcze nikomu nic nie dał wiec nie rozumiem skąd to oburzenie tych co zamiast dzieci wolą pieska albo chomika a na starość będą wyciągać rękę do zusu do którego wpłaty będą wnosić czyjeś dzieci .eh dużo by gadać ale jak ktos jest ułomny to tego nie skapuje że bez przyrostu naturalnego państwo umrze.

Gość gość
Przecież było rodzinne zawsze tylko nie w takiej kwocie, teraz dziecioroby piją lepszy alkohol bo mają więcej kasy a dzieci dalej pasztety z biedry jedzą

Gość gość
Co ty pi...sz ? bylo 60 zl a i to trzeba było być żebrakiem aby to dostać ,lepszy alkohol??? Zrób sobie dwójkę to tez dostaniesz! Chyba ze nie masz czym, albo jesteś pasztetem i nikt cie nie chce wyroochać.

Gość gość
A ja pier**le was te wasze dzieci i te z****** 500zł i bez tego dobrze żyje i wole mieć psa kota czy chomika jak ktoś napisał i nie mieć problemów a co do mojej emertury to teraz ja ciężko pracuje na wasze bachory to później wasze bachory będą mi to spłacać na moją emeryture i po kłopocie.