Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzień Nauczyciela Jestem na nie!

Polecane posty

Gość gość

Rada pedagogiczna chce zrobić Dzień Nauczyciela piec jakieś placki dawać kwiaty itp. Ja jestem za tym aby nic nie robić nie będę piec tym darmozjadom placków! ani kupować kwiatów! po moim trupie! a tak w ogóle to takiego dnia nie powinno być! Oni i tak na pewno pójdą do knajpy na darmowe żarło darmozjady! [zły]

Gość cikulinka
darmozjadom? oni pilnują, uczą i wychowują Twojego gowniaka przez połowę dnia odwdzięcz się zapatrzona w siebie bezduszna matko POLKO!!!

Gość gość
Oni nic nie robią uczą po łebkach mają na to wyj****e i wiem cos o tym ! jak obgadują innych rodziców i dzieci a ty się nie wypowiadaj bo g****o wiesz!

Gość gość
teraz ty im obrabiasz, jesteś taka sama, ba nawet gorsza :D

Gość gość
I bardzo mnie to cieszy :D wreszcie mogłam się odkuć! :D

Gość gość
Więc nie bądź zdziwiona jak ktoś się odkuje na twoim dziecku, skoro masz takie podejście to nie powinnaś mieć nic przeciwko :p

Gość gość
Mnie w domu uczono szacunku dla ludzi a przede wszystkim do nauczycieli ,bo właśnie w szkole spędzałam 3/4 dnia.Po lekcjach miałam wiele zajęć nadobowiązkowych.Uwielbiałam moją szkołę i nauczycieli.Po latach wielbię ją i ich jeszcze bardziej.Tę wdzięczność i szacunek przekazuję moim dzieciom. P.S.Nie zwracajcie uwagi na wpisy frustratki.Ma problemy ze sobą.

Gość gość
Powinni zrobic dzien obciagajacych nauczycielek ,po kwiatach poznał bym do ktorej sie zglosić zeby mnie `przepytala,:-D

Gość gość
Jestem babcią i cieszę się,że moje wnuki uczą nauczyciele z dużym stażem.Przyglądamy się młodym nauczycielom i niestety wielu z nich powinno zmienić zawód.To zawód nie dla wszystkich.Tacy nigdy nie będą mieć satysfakcji.Dzieci bezbłędnie wyczują ich.Tacy wyrządzą wiele krzywd dzieciom i młodzieży,zniechęcą.