Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chopin_pragnienie_miłości

Obrzydliwa moda na TATUAŻE U KOBIET

Polecane posty

Co się na świecie porobiło....idziesz ulicą, młoda dziewczyna, twarz anioła, figura bogini a na rękach lub nogach obrzydliwe szpetne i aseksualne tatuaże! FUUU. .....Tylko pomyślcie jak to będzie wyglądało na starość! to już nie moda! TO ISTNA PLAGA!!!

Gość gość
Ja piertole, nie mogę już czytać tekstów typu: jak te wydziarane będą wyglądały na starość, co to za argument wogóle? Na starość każdy będzie źle wyglądał, nie ma znaczenia czy ma tatuaż czy nie

Gość gość
Mi to odrazu fiut opada jak patrze na dziewuche obdziarganą,zamiast myslec o jej pieknym ciele mysle tak ale ona ma nasrane w glowie tak piekne cialo oszpecać ech:-P

Gość gość
Co to za problem znaleźć kobietę bez tatuażu? Świata tym nie zmienisz jak kobieta będzie chciała to sobie zrobi. Swoją drogą to mam jeden na plecach i nie po to żeby się nim chwalić ale to dla mnie ważny symbol, zrobiłam go po śmierci siostry i mojemu mężowi się podoba.

Będzie wyglądać z***biście na starość. Aż czytając ten temat mam ochotę zrobić sobie kolejne! Na cały ciele! Żeby tacy obrzydliwi ignoranci się do mnie nie zbliżali :)

Gość gość
Są trzy plagi. Bezdomne koty i psy, oraz ludzie z tatuażem. Ta trzecia plaga mi nie przeszkadza. Jeśli ktoś robi sobie tauaż, z reguły wie, co robi i chce tego. Tatuaże są kosztowne, do renomowanych salonów trzeba się zapisać. Nie jest tak, że schlasz się i pod wpływem chwili robisz jaką dziarę. Tak myślą prymitywni ludzie, którym to się kojarzy wyłącznie z patologią i kryminałem. Fakt, że ludzie z marginesu mają tatuaże, ale kto im zabroni. Teraz więcej młodych osób ma tatuaże niż ich nie ma. Mały tatuaż można usunąć, z dużym już gorzej i kolorowe często kolidują z wzorzystą sukienką albo jakąś elegancką kreacją, dlatego wśród modelek nie ma kobiet z tatuażami, dużymi, w widocznym miejscu. Ludzie się starzeją i w branży medycznej nikogo nie dziwią tatuaże u starszych ludzi, już nie takie rzeczy widzieli. Tak samo w popularnych turystycznie miejscach, a jak ktoś ma z tym problem, proponuję wizytę u terapeuty. Powiesz, że nie możesz patrzeć na ludzi z tatuażem, szczególnie kobiety. Jak nie staje to może seksuolog coś doradzi? Albo jakieś viagropodobne coś, tyle tego reklamują. JA NIE MAM TATUAŻU, ALE NIE WADZI, ŻE KTOŚ MA. Jego ciało, jego sprawa ☺

Gość gość
Szczerze mówiąc nie wiem, ale większość znajomych ma kolorowe. Koleżanka zostawiła 1600 zł w salonie tatuażu, a za tyle można kupić fajnego lasta w biurze podróży choćby. Mnie jest szkoda kasy i nie chcę sobie zadawać bólu na własne życzenie. Nie przeszkadza mi, że ktoś ma i wiem że wśród osób, które znam raczej ci z tatuażami dobierają się w pary między sobą, a ci bez też. Zwykle nie chcesz być z kimś, jeśli coś cię u niego irytuje i przeszkadza. Na przykład ten nieszczęsny tatuaż

Gość gość
te mi sie to nie podoba

Gość gość
Te Chopin myślisz, że tylko bandziory maja tatuaze? Co za prymitywne myślenie.

Gość gość
"pytasz się co" od kilku miesięcy pod kilkoma nickami, wszystko z tobą ok?