Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej, jestem dominą i walczę o uległego.

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi się że robię naprawdę smaczne g****a, ale ten uległy, hmm, nazwijmy go Stefan (ale nie nazywa się tak naprawdę), nie jadł ich jeszcze. Jadł natomiast kupy mojej rywalki, nazwijmy ją Alicją (choć też tak się nazywa) i mówi że jej g****o jest naprawdę bardzo smaczne. Jak robić naprawdę smaczną kupę, przekonać Stefka żeby robił to tylko ze mną, jak poniżać faceta, żeby chciał być poniżany tylko ze mną ? Zna się ktoś nad tym ? Pomoże mi ktoś ?

Gość gość
Ja lubię jeść damskie gó\wno 👄

Jeżeli to jakaś Pani domina czyta i chciała niewolnika, to bardzo proszę o kontakt na E-maila 

maciej.kowalski16@interia.pl

Dnia 11.10.2017 o 14:27, Gość gość napisał:

Wydaje mi się że robię naprawdę smaczne g****a, ale ten uległy, hmm, nazwijmy go Stefan (ale nie nazywa się tak naprawdę), nie jadł ich jeszcze. Jadł natomiast kupy mojej rywalki, nazwijmy ją Alicją (choć też tak się nazywa) i mówi że jej g****o jest naprawdę bardzo smaczne. Jak robić naprawdę smaczną kupę, przekonać Stefka żeby robił to tylko ze mną, jak poniżać faceta, żeby chciał być poniżany tylko ze mną ? Zna się ktoś nad tym ? Pomoże mi ktoś ?

Załóż mu kaganiec inna go już nie weźmie bo nawet nie będzie miała jak