Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arianka2017

jak szybko dostałyscie normalny okres po calkowitym odstawieniu pigułek?

Polecane posty

Gość arianka2017

nie chodzi mi o to krwawienie z odstawienia.tylko juz normalny okres po. Normalnie moje cykle byly 25 dniowe. Mam juz 5 dniowe opoznienie wzgledem tego. Tabletki bralam pol roku,max 7 miesiecy.

Gość gość
Każda pewnie inaczej, ja 4 lata brałam tabletki i planując drugie dziecko odstawiłam. Po dwóch miesiącach byłam już w ciąży.

Gość gość
Od razu w pierwszym cyklu po odstawieniu. Od razu też wróciły wszystkie nieprzyjemne objawy okresu jak mega bóle, biegunka, ból piersi i wzmożony apetyt. Tabletki brałam ponad 6 lat.

Gość gość
Ja też brałam kilka lat, tzn. za pierwszym razem ok 3 a za drugim- 5. Za każdym razem cykle od razu wracały do normy, tzn. było krwawienie z odstawienia, a po ok. 4 tyg normalny okres. Lekarz uprzedzał że te 3 pierwsze miesiące cykle mogą być mocno nieregularne, ale u mnie tak się nie zdarzyło.

Gość arianka2017
dzieki dziewczyny za odpowiedzi troche sie martwie czy te opoznienie to nie ciaza , chociaz raczej biore pod uwage, ze jeszcze nie wszystko wrocilo do normy jednak nie jest latwo zajsc w ciaze tak szybko po odstawieniu tabletek anty

Gość gość
Czemu się martwisz? Skoro odstawiałaś tabletki to chyba planujecie dziecko? Jak najbardziej można zajść w ciążę od razu po odstawieniu tabletek.