Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak się zachował? Nie powinien inaczej?

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam się z chłopakiem, po czym po tygodniu chciał mnie wziąć na drugą randkę. Napisałam sms, że nie chcę się już więcej spotykać, a on odpisał tylko, że dziękuje za szczerość. Czy uważacie, że napisał nieładnie?

Gość gość
A co, liczyłaś, że cię będzie na kolanach błagał, żebyś jednak poszła z nim na tę randkę?Nie bądź śmieszna.

Gość gość
Bardzo ładnie odpisał i taktownie. Czego oczekiwałaś, że bedzie Cie błagał o spotkanie? Kochanie, nie Ty, to będzie jakaś inna. Pisze to jako facet.

Gość gość
O nie. Jak on mógł? Powinien zamówić limuzynę tuzin róż i weekend w Paryżu.. A tak serio to o co ci chodzi bo nie rozumiem? Pewnie masz 13lat to dlatego...

Gość gość
Facet z klasą , bardzo ładnie się zachował .

Gość gość
Mam 30 lat. Chodzi o to, że mógł napisać coś więcej, a nie suche słowa. Moim zdaniem, gdyby miał klasę, tak właśnie zachowałby się.

Gość gość
Ty jakbyś miała klasę nie pisałabyś smsa jak gimbaza, tylko grzecznie zadzwoniła i powiedziała, że dziękujesz za zaproszenie, ale nic z tego nie będzie. Skoro Ty mu sucho odpisałas, ze nie, to On zastosował tą samą technikę, skąd to zd****o?

Gość gość
Skoro facet Ci sie nie podoba, to po jakiego grzyba rozkminiasz Jego intencję? Przeciez nie będzie Ci elaboratów dziekczynnych pisał po ZALEDWIE jednym spotkaniu.

Gość gość
Suche słowa? No chyba jednak masz te 13 lat :) Facet napisał że dziękuję za szczerość a czego ty się jeszcze spodziewalas? O wiem może tego : "jesteś piękna, seksowna, czarująca, urocza, miła, ciepła podobasz mi się ale, dziękuję za szczerość" Hahahaha

Gość gość
a o czym miał c***isać, jakąś idiotką jesteś, czy jak?

Gość gość
Faceci tacy są, nie przejmuj się, to nie jest twoja wina, że zachował się zwyczajnie chamsko.