Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż skończy płacić w grudniu alimenty na córkę odszedł od nas i płacił

Polecane posty

Gość gość

Płacił przez 23 lata, w grudniu skończy. Były w naszym związku wzloty, upadki, aż w końcu on poznał inną koietę. I zostawił nas. Córka nie jest jego dzieckiem. Wiem o tym tylko ja. Chciałam kiedyś powiedzieć ale jak nas zostawił uznałam że nie będe niszczyła światu żadnemu z nas. Nic nie czuje teraz. Kiedyś byłam zła że dałąm mu kochający dom i rodzinę i nas zostawił. A teraz nie czuje nic do niego. Wygrałam.

Gość gość
Przegrałaś. A co czujesz do siebie?

Gość gość
Ja nie czuje sie przegrana. Od nastepnego dnia po zdradzie dałam mu wsystko. Miał idealny dom, kochającą żonę, zasze było świadanie, obiad kolacja, posprzątane, wyprasowane, nigdy nie mógł narzekać na nic. A mim to zostawił nas. Odszedł.

Gość gość
Szczerze to nie wiem o czym ten temat. Po tytule wnioskowalam, ze będziesz miauczec ), ze stracisz kasę na dzieciaka. Natomiast z treści wynika, ze jesteś debilka. Dobrze, ze cie zostawił.

Gość gość
ale jestes przegrana mimo, ze jestes taka idealna wolal inna. zostaw go w spokoju chociaz mysle, ze to prowo bo kobieta sama siebie nie moze tak upodlic :-(

Gość gość
Jakie upodlenie? Każdy popełnia błędy, rzeczywiście nie byłam bez winy w trakcie zdady, ale on tęz nie. Jednak dzieki temu zrozumialam ze chciałam to co miałam. A on odszedł. Nie ja. Ja chciałam walczyc i walczyłam.

Gość gość
Nikt nie chce w domu wojowniczej baby. Walczyłaś, walczyłaś, aż dostałaś kopa w o***t. I twierdzisz że wygrałaś bo masz kalosz w dopie, i pustaka we łbie.