Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc100

Maz nie staje w mojej obronie

Polecane posty

Gość gosc100

Maz od zawsze był ciepla klucha i bal się odezwac w swojej ( a teraz i moejje) obronie. Jakos to znosiłam jednak niedawne wydarzenia po prostu wytracily mnie z równowagi.:( Jakis czas temu byliśmy na wakacjach , chciałam kupic cos w kiosku , maz zaparkowal przy chodniku ja wysiadłam z auta i szlam pare krokow ulica do tego kiosku , w trakcie jakiś menel mnie po prostu popchnal, dobrze ze nie upadlam. Maz to widział i siedział w aucie , nie zrobil nic. Druga sytuacja, byliśmy na imieninach u mojego brata gdzie mój szwagier mi ublizal ( sugerowal , ze daje du..) W jego przypadku nie jest to jednostkowe zachowanie bo dokucza mi tak caly czas kiedy tylko się spotkamy w rodzinie. Maz oczywiście siedział i nic nie mowil a potem udawal, ze niby nic nie slyszal. Nastepna sytuacja , poklocilam się z pewnym znajomym ( on zawinil) maz z tym znajomym normalnie rozmawia a do mnie cala rodzina tego znajomego się nie odzywa. Nie będę nawet mowic jak mnie traktowala jego matka a on tez się nic nie odezwal?

Gość gość
ale stawać mu staje?

Gość gość
Ale debil.. Powiedz mu co czujesz w takich sytuacjach ja miałam podobnie ale nie az taki hardkor i powiedzialam mu ze jak bedzie olewal jak jego rodzina mnie traktuje to bedzie mnie u mojej mamusi odwiedzal no ci'ota z twojego meza!

Gość gość
Jak chcesz dobrej rady, chcesz wiedzieć co zrobic w tej sytuacji, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
chwila chwila. wpadłaś na jakiegoś menela wysiadając na chodnik z auta mąż miał wg ciebie wysiąść od strony ulicy pod samochód przebiec dookoła auta po ulicy i natrzaskac menelowi za to że cie nie wywąchał po perfumach? kwestia druga. co to znaczy że ktoś sugerował że dajesz doopy? dajesz doopy?

Gość gość
jak sie chodzi ulica to sie czasami na kogoś wpadnie. sugerowanie że to był atak mówieniem że ktoś cie nie obronił to delikatna nadinterpretacja.

Gość gość
znałem narkomanów któ¶zt przebijali opony w taksówce żeby zajomac kase ze środka. udawało im sie to bo taksówkarze uważali że jak szybko wysiądą z auta to im sie uda zatkać palcem dziure w oponie

Gość gość
Masz męża pisssdę!!! Prąd ślubem nie dostrzegalna tego, ze gość o c**aaa?!

Gość gość
jak sie włączasz do ruchu na chodniku to musisz patrzec co sie dzieje. menel mógł akurat szukac drobniaków na chodniku albo żarcia. a tu nagle parkuje karoca i wszyscy maja wiedziec ze TY zaraz z niej wysiądzies i łaskawie udasz się do kiosku gdyż chciałas sobie cos kupić

Gość gość
Powtórzę się, bo zauważyłam, że dwukrotnie raczysz nas tym samym tematem: i co? miał lać się z tym menelem żeby stracić zdrowie? albo popsuć sobie relacje rodzinne/towarzyskie bo Ty tak chciałaś? zejdź na ziemię, świat nie kręci się wokół Ciebie

Gość gość
"w trakcie jazkis menel mnie po prostu popchnał" xxx czyli umówiłas sie z tym menelem na pchanie i jeszcze masz pretensje że ktoś cie oskarża o dawanie doopy

Gość gość
na przyszłość po prostu powiedz męzowi żeby wjechał chodnikiem pod kiosk po drodze przejeżdżajac meneli

Gość gość
w iwiekszosci przypadków jak luydzie na siebie przypadkiem wpadaja to sie przepraszaja i ida dalej. chyba że to dzielnica kontorlowana przez gangi albo akurat ktos ma delikatne szerokie na metr pięćdziesiąt ramiona i czuje sie napastowany

Gość gość
co mnie nie dziwi gdyż tak szeroki rozstaw ramiom musi wywoływac jakieś dolegliwości. pukniesz takiego z jednej strony i wpadnie w nieknrolowane wirowanie może nawet zrzucić go pod koła samochodów na ulicy jak zeschły liść

Gość gość
zasadsa pierwsza. parkując na chodniku uważasz zeby nie zaparkować na pieszych (również menelach) wysiadajac sprawdzasz czy ktoś nie wpadnie na drzwi albo na ciebie bo to ty jesteś nowym elementem którego pieszy nie musiał zarejestrować w przeciągu tak krótkiego czasu.

Gość gość
matko bosko taka kobita to musi byc skaranie boskie. mam nadzieje że przynajmniej dobrze gałe opiertalasz

Gość gość
Twój mąż to c**a przypomnij mu co ci ślubował przed Bogiem i kto jej wazniejszty czy jakiś menel czy znajomi.Ze znajomymi ani z menelem ślubu nie ma!s

Gość gość
Menele ja atakuja ,a rodzina sugeruje ,ze doopy daje ,ciezkie zycie masz autorko :D

Gość gość
po wyjściu z auta szlam pare metrow i menel chciał mnie z chodnika zepchnąć na ulice. Czy teraz rozumiecie? Maz zaparkowal przy chodniku bo tam było miejsce parkingowe.

Gość gość
a menel powiedzal ze przecież nic się mi nie stało... a maz jak ta dupa siedział i się patrzyl :P

Gość gość
16.21 taka rodzina to nie rodzina to chamy i pissdy nie zasługują tacy na miano rodziny.

Gość gość
Witam serdecznie Jeśli chcesz sobie dorobić do wypłaty, to zapraszam Cię do panelu internautów Opinie Jest to ogólnopolska społeczność badawcza, w której uczestnicy wypełniają ankiety on-line i dzielą się swoimi opiniami na temat produktów, usług, kwestii społecznych. Za każdą wypełnioną ankietę przyznawane są punkty (z reguły po kilkaset pkt), które można wymienić na wynagrodzenie pieniężne (10 000 pkt to 50zł). Dlatego myślę, że może Ci się spodobać! Jeśli chcesz zostać członkiem panelu Opinie kliknij na poniższy link: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76215207 i wypełnij ankietę rejestracyjną (zajmie to nie więcej niż 5 min.). Ankiety wysyłane są na adres e-mail, którego uzyłeś/aś podczas rejestracji do serwisu, tak więc sprawdzaj regularnie swoją skrzynkę mailową! Pojedyncza ankieta warta jest od 100-1400 pkt (0.50-7zł). Program nie pobiera żadnych opłat rejestracyjnych, tak więc nic Cię to nie kosztuje - możesz jedynie zyskać.

Gość gość
Autorka to z tych co prowokują awantury i oczekują że facet się będzie za nie bił, taka baba jest jak HIV a nie partnerka, socjopatka :-D

Gość gość
jakiś wybaczający i dobry debil. Tacy męzsczyźni najgorsi

Gość gość
Dokładnie, powinien autorce porządnie wpier/do/lić to by przestała szukać dla niego guza i prowokować grandy :classic_cool: