Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kondpil18

Jak oszukać rodziców?

Polecane posty

Pytanie do studentów i byłych studentów Mam taki problem, bo studiuję ale nie chodzę na wykłady, czy wyrzucą mnie z tego powodu i jak wyrzucą to czy jakiś list do mojego domu przyjdzie i rodzice się dowiedzą? Otóż chce być tu w warszawie jeszcze 2 miesiące byc w akademiku ale nie chodzic do szkoły, mam swoje powody itp. ale nie chce by moi rodzice dowiedzieli sie ze nie chodze do szkoly, tylko że np sam zrezygnowałem bo za ciężko albo że nie zdałem sesji, tylko czy nie będą chcieli jakis papierek to potwierdzający, jak to jest, po oblaniu egzaminu dostaje sie jakis kwitek? Boję sie najbardziej tego ze mnie wyrzucą i list przyjdzie do domu, jak to jest? A i jeszcze sprawa indeksu, jak sie go wypełnia i kiedy, po sesjach czy wykładowcy wypełniają? Po co on w ogóle jest, bo rodzice będą kazali mi pokazać go zapewne czy chodziłem chociaż do szkoły, jak ich oszukać?

Gość gość
jesteś debilem? w wieku 18 lat to już wypadałoby byc mniej dziecinnym i głupim. Czemu rodzice wysłali ciebie do dużego miasta samego, jak ty jeszcze z niańka za ręke powninieneś chodzić i do tego z pielucha na d....