Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnoecona

historia o masturbacji

Polecane posty

Gość podnoecona

Hej ! Mam dla was historię (nieprawdziwą) Mam 16 lat. Siedziałam w wannie i jakk co wieczór masturbowałam się prysznicem. Dzisiaj robiłam to myśląc o ostatnich wydażeniach. Nigdy nie zostałem przyłapana choć często rozmawiałam z mamą o takich rzeczach ale ona nie wie że ja tocrobie. Siedziałam tak i już prawie dochodziłqm ale do łazienki weszła moja mama (tata w delegacji) -Co ty robisz? Masz szcxęście że taty nie ma w domu-powiedziała -wiem. Przepraszam, ale musiałam wyładować emocje... -No dobrze, nie jesteś już małym dzieckiem- powiedziała- co cię tak podnieciło? -Yh... no wiesz moja nauczycielka- powiedziałam i poczułam jak pieką mnie policzki- no wiesz, ma duże piersi i ma takie dekolty... no wiesz. Ostatnio bardzo często o tym myśle. I przedwczoraj był straszny tłum na korytażu i niechcący ktoś przycisną mnie do jej piersi i od tego momentu nie patrzy mi w oczy a jak nasze spojrzenia się spotkają to się rumieni-powiedziałam szczęśliwa-o co może jej chodzić? -Może ją to podnjeciło. Nie wiem a udało ci się doprowadzić do orgazmu? -nie. Cdn

Gość gość
Siemano Prowokatorre 🖐️

Gość gość
Wejdź na E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji