Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę

Polecane posty

Gość gość

Żałuję wszystkiego

Gość gość
STAŁEŚ OBOK I PRZYGLĄDAJĄC SIĘ JAK WBIJALI MI GWÓŹDZ DO TRUMNY GDZIE BYŁEŠ WTEDY ???PYTAM CO ZROBIŁEŚ ?? NIccccccc biegałeś za mną i co z tego wynikło ??NIcccccc nie pomogłeś mi , popychałeś jeszcze abym wpadła do dołu z ktòrego trudno wyjść ,podałeś mi rękę???uchroniłeś???bo mogłam tego nie wytrzymać !!! Gdzie byłeś a teraz jak możesz tak myśleć ty inteligentny człowiek nie zawsze wykształcenie ma się do mądrości ucz dobrze swoich podopiecznych bo jesteś świadom tego i poniesiesz odpowiedzialność za to miłego dnia , jak sam widzisz jeszcze dane mi było dzisiaj wstać nie obrazając Cię jesteś głupiutkim przemiłym przyjacielem tak zostanie .

Gość gość
Tyle razy odrzucona ? wyszydzona , wyśmiana ,opluta zgwałcona itd.dopisz dobij mnie..

Gość gość
Dane mi było oglądać piekło na ziemi był płacz i zgrzytanie zębow.....tak .....było.....niech wam Pan to wybaczy........

Gość gość
Może być bratem????

Gość gość
Może te moje cierpienia komuś kiedyś będą przydatne ale jak jest napisane nie rzuca się pereł przed świnie....

Gość gośćsylwia
To może ja wam cos napiszę.Moj ojciec nigdy nie pił i nie pije.Nigdy mamy nie zdradził ani ona jego .Są dla siebie pierwszymi a mimo to nienawidzę facetów dlaczego?bo wszędzie tylko obleśne zboczone i pijaki ot co!Gdzie nie spojrzeć tylko to jedno widać!

Gość gość
Jesteś jak Mucha która wszędzie widzi tylko g****o.