Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość jeden

Zapraszam na szalenstwa muzyczne , może ktoś się

Polecane posty

Gość gość
spierdziałam się :)

Gość gość
a ty pewnie k****a sluchasz muzyki na sprzecie z biedronki. mega wieża hi-fi za 200zł biedaku :D🖐️

Gość gość jeden
10.00 Nie ma co przesadzać , sluchawki stereoficzne i tez dobry odbior Nie ma czasu , az na takie wymagania Muzyka tez zagra i to milo

nie przesadzam. youtube nie jest do sluchania muzyki. To nie jest prawdziwe sluchanie muzyki, bo muzyka na youtube nie brzmi tak jak chcial artysta. Dzwiek na youtube jest mocno skompresowany, i niestety drastycznie odbija sie to na jakosci.

gdy dzwiek jest skompresowany, brzmienie jest znieksztalcone i wielu elementow, detali, ktore wrzucil artysta nie slychac. Muzyka na youtube nie brzmi tak jak powinna. I tyle. A jesli ktos slucha muzyki na youtube, jego wybor. Mnie sie juz rzygac chce tymi linkami do youtube. Youtube to portal do ogladania filmikow a nie sluchania muzyki.

Gość gość jeden
10.22 Jak sie nie ma co sie lubi ,to sie co sie ma .Zapewniam cie , ze jak ktos lubi muzyke i tu tez znajdzie przyjemnosc Moze nie tak jak powinien byc wymagany odbior , ale tez muzyka I skoro daje przyjemnosc innym to tez moze byc Najgorsze , jak ktos w ogole nie lubi sluchac muzyki Pozdrawiam serdecznie , ja sobie troche poslucham , mam wolna chwile

No coz, ja tez kiedys duzo sluchalem muzyki na youtube, kilka albumow, ale jak kupilem sobie winyl czy plyte cd i podlaczylem sluchawki do wiezy, to co jak co brzmienie daje o wiele wiecej radosci a brzmienie youtube jest po prostu biedne.

Gość gość
10.27 Nie przecze , ze masz racje bo ja masz , ale wiesz jak to jest, nie kazdy ma warunki na takie sluchanie jak mowisz Ale jednak i to sie liczy , zawsze latwiej zyc jak jest muzyka :)

Gość gość jeden
10. 27 Mnie najbardziej zadawalaja koncerty , nic wiecej juz nie potrzeba , i na pewno tam jest wlasciwy odbior i atmosfera Ale nie zawsze czlowiek ma czas Koncowki na takich koncertach sa zawsze najlepsze Wracam do muzyki

Gość gość jeden
10.35 Okey , ja wiem , ze tak najlepiej nie musisz mi mowic milego dnia :)