Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROROCTWO

Polecane posty

Gość gość
Niesamowity jest ten film...

Gość gość
gość 2017.10.14 D Z I Ę K I :) w wolnej chwili posłucham ;) 🌻 Pozdrawiam :)

Gość gość
Wreszcie gdzies widac ludzi, ktorzy ogladali ten fim. Wokól mnie albo nie doceniają filmu albo boja sie tematu. A myslalam, ze wszyscy obejrza, bo to bardzo wazne sprawy... Pozdrawiam tutejsze forum. Informujcie w swoich srodowiskach o tym projekcie filmowym, moze ktos jeszcze obejrzy. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam.

Gość gość
www.proroctwo.com.pl

Gość gość
gość wczoraj Tutaj piszą max 2 osoby z Tobą 3 Ludzie boją sie prawdy na ogół i konfrontacji z własnym sumiieniem... Pozdrawiam :) 🖐️

Gość gość
polecam odrazu kazanie księdza robaka pt. "Od śmiecia do papiesza"

Gość gość
[dziś 12.23] Nic się nie da zrobić... A ja znów myślałąm, że tym razem to wszyscy, wszędzie...Eech... wszystko się ciagle powtarza, o.Pelanowski ciekaie to przedstawia... powinnam to wiedzieć. I tak, ze powstał ten film to cud.Pozdrawiam

Gość gość
gość wczoraj Wrzuć linka

Gość gość
o.Pelanowski ciekaie to przedstawia... powinnam to wiedzieć. I tak, ze powstał ten film to cud x Wrzuć linka

Gość gość
Z zasady nie otwieram linków na tym forum. Nie napisałeś o co chodzi - straciłeś okazję żeby dotrzeć do wielu osób postępujących podobnie. Słowa "warto", "niesamowite" - nic nie mówią.

Gość gość
Na pewno będzie 639756329-ty koniec świata.

Gość gość
Chodzi o projekt filmowy www.proroctwo.com.pl O roli Polski w obecnych czsasach, ktore są czasami ostatecznymi. Na podstawie Dzienniczka sw Faustyny Kowalskiej sprzed II Wojny Swiatowej i Orędzia Fatimskiego. Start był 5 10. 2017.

Gość gość
gość 2017.10.22 Na pewno będzie 639756329-ty koniec świata. 🌻 ... jeszcze nie tak szybko ... ;) jeszcze muszą się spełnić wcześniej proroctwa :) 🖐️

Gość gość
gość wczoraj Chodzi o projekt filmowywww.proroctwo.com.pl O roli Polski w obecnych czsasach, ktore są czasami ostatecznymi. Na podstawie Dzienniczka sw Faustyny Kowalskiej sprzed II Wojny Swiatowej i Orędzia Fatimskiego. Start był 5 10. 2017. 🌻 Dziękuję Ci za pomoc :) 🖐️

Gość gość
Ostatnie O.r.ę.d.z.ie iz M.e.d.ziugorje, 2. grudzień 2017r. - O.r.ę.d.z.i.e dla Mirjany 🌻 „Drogie dzieci,zwracam się do was jako wasza Matka, Matka sprawiedliwych. Matka tych, którzy kochają i cierpią, Matka ś.w.i.ę.t.y.ch. Moje dzieci, wy też możecie być ś.w.i.ę.t.y.mi, to od was zależy. Ś.w.ię.t.y.mi są ci, którzy bezgranicznie miłują Ojca Niebieskiego, ci którzy miłują Go ponad wszystko. Dlatego, moje dzieci, starajcie się zawsze stawać się coraz lepszymi. Jeśli staracie się być dobrymi, możecie stać się ś.w.i.ę.t.y.mi, choćbyście nawet tak o sobie nie myśleli. Jeśli zaś myślicie, że jesteście dobrzy, brak wam pokory, a pycha oddala was od ś.w.i.ę.tości. W tym niespokojnym świecie, pełnym zagrożeń, wasze ręce, a.p.o.s.t.o.ł.owie mojej miłości, powinny być złożone do m.o.d.l.i.twy i gotowe do uczynków miłosierdzia. Natomiast mnie, moje dzieci, składajcie w darze r.ó.ż.a.niec, róże, które tak bardzo kocham. Moimi różami są wasze m.o.d.l.it.wy sercem tworzone, a nie wyrecytowane tylko ustami. Moimi różami są wasze dzieła, efekt m.o.d.l.i.twy, wiary i miłości. Mój Syn, kiedy był mały, mówił mi, że będę mieć wiele dzieci, które będą mi przynosić dużo róż. Nie pojmowałam Go. Teraz wiem, ze to wy jesteście tymi dziećmi, wy, którzy składacie mi róże, kiedy ponad wszystko miłujecie mojego Syna, kiedy m.o.d.l.icie się sercem, kiedy pomagacie najuboższym. To są moje róże. To jest w.i.a.ra, która sprawia, że w życiu wszystko czyni się z miłością, nie znając pychy, zawsze w gotowości do przebaczenia, nigdy nie osądzając. Trzeba zawsze starać się zrozumieć swego brata. Dlatego, a.p.o.s.t.o.łowie mojej miłości, m.ó.d.l.cie się za tych, którzy nie potrafią kochać, za tych, którzy was nie kochają. Za tych, którzy wyrządzili wam zło, za tych, którzy nie doświadczyli miłości mojego Syna. Moje dzieci, tego właśnie od was wymagam i zapamiętajcie: m.o.d.l.i.ć się to znaczy kochać i przebaczać. Dziękuję wam. ”

Gość gość
2000 był i swiat jest dalej