Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damsel_in_distress

Czy on chce czy nie?;)

Polecane posty

Gość Damsel_in_distress

Hej, mam prosbe o rade w sprawie dziwnej sytuacji z facetem, ktorego znam od niedawna.. Zaproponowal sam spotkanie/randke -jak zwal tak zwal- i zero konkretow. Podczas rozmowy dal mi kilka razy do zrozumienia ze jest zainteresowany poznaniem sie i pytal kiedy mam czas- jak odp kiedy to okazalo sie ze on wtedy nie moze, wiec zaproponowal inny dzien -ja nie moglam i temat utknal w miejscu. Wiec jestesmy jakby umowieni na umowienie sie ;) ale nic sie nie dzieje z tym dalej... a do tego od 3 dni sie nie odzywa, chyba dazylby do zaklepania jasno terminu gdyby chcial? Co robic? Nie radzcie mi tylko zebym ja go zagadala bo i tak zrobilam pierwszy krok w kierunku tej znajomosci, on podjal temat tylko teraz tak dziwnie utknelo. Boje sie ze jednak nie zalezy mu na spotkaniu za bardzo:/ mam czekac? Czy to czerwona choragiewka wg was?

Gość gość
Nie za bardzo jest zainteresowany... Byćmoże kręci z kilkoma naraz i niespieszno mu do spotkania z Tobą. Nie narzucaj się, jak będzie chciał to sam zagada.

Gość gość
On się nie narzuca, bo jak będziesz chciała to sama zagadasz.

Gość gość
Juz tu pisalas...i jeszcze nic nie ustaliliscie? no to olej kolesia i tyle, wodac nie bardzo jest zainteresowany.