Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powiedzieć tej dziewczynie ?

Polecane posty

Gość gość
Sadzac po twoich rozterkach to z wygladu jakies 3/10, mam racje?jakby bylo chociaz 8/10 to bys juz za pierscionkiem chodzil a nie beczal na kafe

Gość gość
09:01 Oczywiście do tego mnie nawet nie trzeba przekonywać test na ojcostwo to pierwsze co zrobię po urodzeniu się dziecka. 09:34 To nie jest dokońca tak jak piszesz, bo założę się, że przed mało którą bym tak uległ, a na trzeźwo to już w ogóle przed żadną bym nie uległ. Ta sytuacja była troszeczkę inna, po pierwsze ja nigdy tego nie robiłem, a kiedy ją tak zobaczyłem to wyglądała naprawdę pięknie, przecież napisałem, że mnie ona uwiodła wyglądem bardzo szybko usiadła na mnie zaczęła całować, później rozbierać, a ja nie mogłem się dosłownie powstrzymać bo nigdy nie czułem aż takiej przyjemności. Najgorsze jest to, że ona sama wiedziała, że ma dni płodne, bo sama mi się do tego później przyznała, najgorsze, że nie powiedziała wcześnie, a ja przecież niby skąd miałem to wiedzieć ? 09:38 Nie masz racji jej wygląd można spokojnie ocenić na 8/10, dlaczego nie latam z pierścionkiem ? Po pierwsze nie jestem pewny czy to moje dziecko, po drugie ja jeszcze nie chce mieć dzieci, bo chcę pożyć trochę, miałem ciężkie dzieciństwo, więc próbowałem imprezami nadrobić to czego nie mogłem zrobić w młodości.

Gość gość
Taka ladna a to ona do ciebie wczesniej uderzala a ty sie opedzales.albo jestes gejem albo szukasz celebrytki 10/10, jakiejs miss lub topmodelki.niejeden facet by sie ucieszyl z dziecka z kobieta 8/10, zwlaszcza z syna.Teraz wiele osob zaklada rodzine od dziecka, a potem decyduje czy zwiazac sie z dziecka matka czy ojcem-nowy trend, nie podoba mi sie, ale to ponoc standart teraz a ja jestem sredniowieczna.

Gość gość
Powiedz jej, że nie zamierzasz z nią być, ani spędzić zycia. Zobaczysz jej minę. Powiedz, że jeśli po testach dziecko okaże się twoje, to będziesz płacił alimenty i to WSZYSTKO. Teraz ciąża nie oznacza małżeństwa, mimo, że jestem kobietą, ta laska bardzo nieładnie się zachowała, była wyrachowana i zwyczajnie jest głupia, bo zaplanowała sobie, że Cię złapie na dziecko. Powiedz potem, że zgadzasz się, by oddała do adopcji, bo z nią nie będziesz i zobaczysz jej reakcję. Ile macie lat? jeśli mało, to dodasz, że planujesz studia i wyjazd :)

Gość gość
18:44 Po pierwsze będzie dziewczynka, a po drugie ani nie szukam celebrytki, ani nie jestem gejem, szkoda, że nie bierzesz pod uwagę takiej opcji, że po prostu wolę życie w samotności przynajmniej na razie a to oznacza, że nie szukam nikogo na stałe, nawet z urodą 10/10. Nie wiem dlaczego akurat do mnie najbardziej uderzała prawda taka, że ona miała wielu adoratorów, ale podobno wszystkich odrzucała. 18:52 Jestesmy dorośli studia już dawno za sobą.