Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pełnanadzieiiii

Jak wygląda plamienie implantacyjne

Polecane posty

Gość Pełnanadzieiiii

Staramy się z mężem o dziecko, moje cykle trwają 28 dni, owulacja prawdopodobnie miała miejsce 14-15 dnia cyklu, dzisiaj jest mój 20 dzień cyklu i od rana boli mnie brzuch, do tego zauważyłam jasno różowe plamienie. Jestem pewna że to nie okres bo w życiu nie miałam go tak wcześnie, chyba że hormony mi Oszalaly i takie tego skutki. O piszcie jak to wyglądało u Was? Czy jeśli to rzeczywiście plamienie, to gdy za dwa dni zrobię test beta hcg, to czy wyjdzie już prawidłowo?

Gość gość
Ja Ci proponuje wyluzować.

Gość Pelnanadzieiii
Żadna z Was nie zaobserwowala plamienia?

Gość gość
Byłam 3 razy w ciąży i w żadnej nie miałam plamienia implantacyjnego więc ci nie pomogę. Ale osobiście radzę ci żebyś się nie nakręcała bo różnie się zdarza, ja dwie ciąże poroniłam w 7 i 8t, teraz w 3 jest już ok. Często kobiety ronia w 5t nawet nie wiedząc że są w ciąży. Wrzuć na luz , czekaj na okres, jak nie przyjdzie do tygodnia po terminie okresu to zrób test. Jak wyjdą II to zapisz się do lekarza i tyle

Gość gość
Jesteś w ciąży!gratulacje. Zapisz się już dziś na wizytę u gina. Im wcześniej tym lepiej.

Gość gość
Mi hormony szaleją od roku i jakoś w tą ciążę zajść nie mogę a już nawet mdłości miałam nieraz...