Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobilam remont domu bez zgłaszania co teraz

Polecane posty

Gość gość

Pięknie zamurowalam jedne drzwi w pokoju. W drugim pokoju wywaliłam drzwi i poszerzyłam. Byly dorabiane kontakty. Robione gladzie. Wymienialam wszystkie drzwi zeenetrzne i wewnetrzne. Ja piernicze remont robiłam 2 lata temu co teraz? Mogę to zgłosić po fakcie? A jak mi dowalą jakaś karę? Szlag nie mieliśmy z mężem o tym pojęcia

Gość gość
Żartujesz? Kogo interesuje twój remont w środku domu? Trzeba zgłosić tylko pojedyncze przypadki remontu, jak wybijanie nowego okna czy podnoszenie dachu, a nie gładzie czy kontakty, kto wam naopowiadał takich bzdur?

Gość gość
Wyczytalam dzisiaj tutaj ma kafe i w necie co nie co

Gość gość
Dom jest twój. Remontów nie trzeba zgłaszać. Tylko zmiany konstrukcyjne budynku się zgłasza.

Gość gość
Zmiany konstrukcyjne.? Czyli co? Boże jaka jestem tempa aż musze się przyznać

Gość gość
Rękawice ochronne od www.e-silikony.eu starczą na długo, są bardzo dobrej jakości.

Gość gość
Ja ostatnio zgłaszalam: budowa szamba,dziura w dachu na nowy komin,powiekszalam wejscie do domu. I to tyle. Nikt Ci nie udowodni ze to zrobilas. Mnie przyczepili sie,ze nie zglosilam rozbiorki chlewa,ja powiedzialam,ze sie zawalil a mam dzieci to musialam pilnie zlikwidowac. Nigdy nic Ci nie udowodnią dopoki nie złapia Cie za rękę

Gość gość
A w srodku jak wywalasz dziure na drzwi to trzeba zglaszac ale ja nie zglaszalam,nikt nie wiedzial to nic nie odzywalam sie,bo to dlugo trzeba czekac,bo chodzi o to gdzie belka przechodzi na strychu