Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie mleko sztuczne dla noworodka

Polecane posty

Gość gość

Powiem tak jestem dopiero w ciąży ale już wiem że nie będę karmić piersią jedynie może miesiąc. 1 córkę karmiłam ponad miesiąc potem Babilon pepTi czy jakoś tak na recepte i potem bebiko i córka ma się świetnie. Obecnie ma 6 lat. Myśle Jakie teraz będę kupować mleko może jakieś droższe? Przyznam się ze pracowałam w dużym sklepie i z półek mało co schodzilo bebiko Jakie mleko wy dajecie swoim maluchom?

Gość gość
Babilon to upadle miasto starozytne. po co zamierzasz karmic tylko miesiac? rownie dobrze mozesz po prostu odpuscic w szpitlu. ten miesiac nic nie daje i kazdy lekarz ci powie ze albo dlugo albo odpuscic bo szkoda zachodu

Gość gość
Z córką nie chciałam wcale jej karmić ale mi wciskaly ze ta siara przez pierwsze dni jest najlepsza itd.

Gość gość
Biedne dziecko, od narodzin na sztucznym zarciu.

Gość gość
G****o prawda, pierwsze 6 tygodni po porodzie mleko matki jest najbardziej wartościowe i najbardziej potrzebne dziecku. Oczywiście można karmić tak długo jak się chce, ale jest istotna różnica np. w zawartości przeciwciał w pokarmie w okresie połogu i po nim.

Gość gość
Guzik prawda, że albo długo, albo wcale. Żaden lekarz, który ma jakąkolwiek wiedzę o kp takich bzdur nie potwierdzi. Jasne, że lepiej długo, ale każda kropla mleka matki ma wartość dla dziecka. A zwłaszcza siara.