Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Kierownik sklepu vs Zca kierownika.

Polecane posty

Gość gość

Witam , mam takie zapytanie jestem zastępcą kierownika w jednej z dużych sieci handlowych i na stanowisku jestem ponad rok a w zawodzie pracuje juz ponad trzy lata. Na początku tego roku zostałam przeniesiona do innej placówki w tym samym mieście z powodów braku załogi i od tamtej pory zmienił się mój kierownik sklepu. Zauważyłam że mój kierownik ma do mnie jakiś problem o którym nie chce mi powiedzieć w prost a mianowicie jeśli ja coś przeoczę lub zrobie jakikolwiek mały błąd to dostaję odrazu reprymendę a jeśli jakiś inny zastępca popełni błąd uchodzi mu to płazem. W poprzedniej placówce z kierownikiem też było ciężko ale nie aż tak tu jestem pare miesięcy a już mam nerwobóle przez kierownika ponieważ ewidentnie ma do mnie jakiś problem. Obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim pierwszym od kiedy rozpoczęłam pracę i odrazu dostałam telefon od kierownika że dlaczego jestem na zwolnieniu że się tak nie robi itp. Co robić? Zapytać wprost o co chodzi czy lepiej to zostawić by nie pogorszyć atmosfery w pracy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować