Gość gość Napisano Październik 12, 2017 Witam , mam takie zapytanie jestem zastępcą kierownika w jednej z dużych sieci handlowych i na stanowisku jestem ponad rok a w zawodzie pracuje juz ponad trzy lata. Na początku tego roku zostałam przeniesiona do innej placówki w tym samym mieście z powodów braku załogi i od tamtej pory zmienił się mój kierownik sklepu. Zauważyłam że mój kierownik ma do mnie jakiś problem o którym nie chce mi powiedzieć w prost a mianowicie jeśli ja coś przeoczę lub zrobie jakikolwiek mały błąd to dostaję odrazu reprymendę a jeśli jakiś inny zastępca popełni błąd uchodzi mu to płazem. W poprzedniej placówce z kierownikiem też było ciężko ale nie aż tak tu jestem pare miesięcy a już mam nerwobóle przez kierownika ponieważ ewidentnie ma do mnie jakiś problem. Obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim pierwszym od kiedy rozpoczęłam pracę i odrazu dostałam telefon od kierownika że dlaczego jestem na zwolnieniu że się tak nie robi itp. Co robić? Zapytać wprost o co chodzi czy lepiej to zostawić by nie pogorszyć atmosfery w pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach