Gość gość Napisano Październik 12, 2017 Ja i mój chłopak mamy 16 lat. Jesteśmy w sobie zakochani od podstawówki i praktycznie ja jestem jego pierwszą i jedyną dziewczyną a on moim pierwszym i jedynym chłopakiem. On jest cudownym człowiekiem dla mnie tylko bardzo nieśmiałym i czasami ta nieśmiałość przeszkadza. Niestety w wielu rzeczach muszę decydować sama. Ponieważ wszystko sobie mówimy wiem, że on masturbuje się od wielu lat marząc zresztą o seksie ze mną. Podobnie jest ze mną. Od jakiegoś czasu masturbuję się myśląc o nim ale nigdy nie robiliśmy tego razem. Nie jestem może przygotowana na pełen seks czyli utratę dziewictwa ale czuję potrzebę pieszczot, bliskości. Jeśli jesteśmy już razem od 3 lat to chciałabym przytulić się do niego nago i pieścić jego penisa i aby on pieścił mnie aż do orgazmu. Ale jakoś on mi tego nie proponuje pewnie dlatego, że jest nieśmiały. Ja nie miałabym oporów takiej propozycji mu zrobić ale boję się czy nie pomyśli o mnie źle, kiedy wyjdzie propozycja od dziewczyny. Skoro oboje się masturbujemy to mając 16 lat i będąc w związku od 3 lat i robiąc to odpowiedzialnie na razie bez pełnego seksu moglibyśmy pieścić się i przeżywać to już razem. Co o tym sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach