Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam Dylemat

Polecane posty

Gość gość

Witam ;) Mam na imie Ula i mam 38 lat ;) Jestem jedynaczka i od najmniejszych lat zaprzysieglam sobie, ze bede miala duza rodzine ;) Bylam bardzo szczesliwa gdy mąz podzielal moje zdanie ;) I tak jestesmy szczesliwymi rodzicami czworki dzieci ;) Gdy mialam 25lata urodzilam pierwsze dziecko, razem z mezem wybralismy dla corki imie Laura ;) I tak oto mamy 13latke, pannice ;) 3 lata pozniej przyszedl na swiat nasze synek, ktoremu dalismy na imie Gabriel. Gdy mialam 31 lat urodzilam trzecie dziecko -coreczke. Juz pojawil sie problem z wyborem imienia... Ale corka uparla sie nad Michalina, gdyz miala w przedszkolu przyjaciolke o takim imieniu, chciala miec siostre Misie ;D a,ze nam sie spodobalo wiec dalismy zgode ;p ostatnie dziecko urodzilam majac 35 lat - synek ma na imie Mateusz, wybor nas wszystkich ;) No i niespodzianka... Jest w ciazy. Szczerze powiedziawszy nie planowalismy, ale cieszymy sie ogromnie, bo przeciez wszystkie dzieci nasze sa ;) Moze do z was pomysli a leca na 500 plus... Ale majac czworke dzieci juz nie wiedzialam, ze bedzie cos takiego ;) Ale nie o tym...mamy istny koszmar... Bo podoba nam sie mnostwo imion ;) Ja: Nikodem, Tymon, Julian, Maksa,Lilianna, Lena, Dagmara, Iga Mezowi: Teodor, Leon, Luiza, Melania, Rozalia Laurze: Jagoda i Izabela Gabrysiowi i Michasi: Mateusz i Jakub i Anita. Wiec, ze imie powinno tez pakowac do nazwiska a na nazwisko mamy Różyccy ;) Gdybyscie mieli ochote skomentowac i podzielic sie zdaniem, bede bardzo wdzieczna ;)

Gość gość
Pozwalasz dzieciom wybierac imiona? Wyhierz z mezem, a nie na kafe pytasz, co ty, swojego zdania nie masz kobieto?

Gość gość
Nie pytam bezposrednio, tylko chce znac zdanie innych. A jak ktos nie umie odpowiedziec na temat niech lepiej wcale nie odpowiada ;) Tak pozwalam dzieciom a czemu nie? Cos nie pasuje, wiec prosze nie pisac ;)

Gość gość
Tutaj Ci napiszą że jakieś imię jest super a np sąsiadki powiedzą że jest tragiczne. Po co Ci to?

Gość gość
Wiadomo, ze sie w stu procentach nie bede godzic ;) po prostu chce wiedziec, co komus to przeszkadza? Nie rozumiem tego..

Gość gość
Teodor i Melania, pozdrawiam.