Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chamskie zachowanie chłopaka, czy przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak ma bardzo niefajną cechę, mówi wszystko z mostu. Na początku bardzo mi się to podobało, bo konkretnie zaprosił mnie na randkę, później na drugą itd. Nie było żądnych gierek. Jednak z czasem zaczęło mi to przeszkadzać. Nie kłamie, nie oszukuje, ale czasami wolałabym takie uczucie niepewności. Czy też tak macie?

Gość gość
Co konkretnie jest dla Ciebie chamskie? Co mówi chamskiego?

Gość gość
Mówi wprost. Jak chce mnie gdzieś zaprosić, od razu mówi, gdzie. Nie ma niespodzianek. Tak samo, jak się ze mną umawia - zawsze mówi krótko, bez romantyzmu.

Gość gość
Ja pieprzę babie nie dogodzisz, znajdź sobie takiego co będzie cię kłamał , gadał bzdury ale romantycznie.

Gość gość
Facepalm. To było takie fajne, nagle już nie jest. I czego oczekujesz teraz? Że zmieni swój charakter żeby Ci dogodzić? I jak się zmieni to co? Za miesiąc stwierdzisz że jednak wcześniej było lepiej i znów foch? 15 lat masz? A później się dziwią takie że faceci twierdzą że baby mają nie po kolei...

Gość gość
Ty jesteś normalna autorko? Chamskim zachowaniem nazywasz to że chłopak zapraszając cię mówi konkretnie gdzie pójdziecie ??? O matko , i to jest według ciebie chamskie? Masz naprawdę nie po kolei w głowie .

Gość gość
Chamsko to Ty się zachowujesz , pisząc na publicznym forum o chłopaku (obmawiając go tutaj ) Masz z jego zachowaniem problem to porozmawiaj w cztery oczy a nie obmawiaj przed całym światem .

Gość gość
ale masz zryty berecior.