Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Indyjski klimat w mieszkaniu

Polecane posty

Gość gość

Lubię wszystko, co związane z Bollywood i chciałabym wprowadzić trochę indyjskiego klimatu do swojego mieszkania. Proszę, doradźcie mi, jaki kolor ścian wybrać.

Gość Ekspert Bondex
Styl indyjski łatwo wyczarować za pomocą różnych dodatków, np. wielobarwnych szkiełek, lampionów, poduszek z cekinami. Piękno aranżacji podkreśli także pomalowanie jednej ściany farbą Bondex w modnym odcieniu o nazwie “mamma mia” lub “turkusowy zawrót głowy. Pozostała barwa powinna łagodzić całość, a do tego sprawdzi się świetnie odcień “biały, trochę szary”.

Gość gość
Ekspert Bondex dziś Styl indyjski łatwo wyczarować za pomocą różnych dodatków, np. wielobarwnych szkiełek, lampionów, poduszek z cekinami. x to chyba cygański styl :P

Gość gość
kolory takie jak pomarańczowy, żółty, czerwony. meble czy podłoga z ciemnego drewna matowe, dekoracje w stylu etnicznym

Gość gość
gość dziś a to mi raczej w Afrykę gra :)

Gość goga100
Zawsze wypowiadam się w kategorii kolorów do farb, ale teraz zostałam szczerze zaskoczona. Mogę podpisać się pod tymi mocnymi barwami, które już ktoś polecił. Indie kojarzą mi się z fioletem, bordo, może nawet turkusem. Przejrzyj sobie palety producentów farb, na pierwszym miejscu polecam Magnata, bo oni mają dużo gotowych kolorów, nie wymagających używania mieszalnika.

Gość ominika88
kiedyś projektowałam wystrój takiej sali i postawiłam na czerwienie i brązy przełamane złotem, dodatki też w tych kolorach, na podłodze pamietam było drewno egzotyczne z artcore o ciepłym wybarwieniu i oczywiście dużo wzorzystych materiałów. efekt był super