Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka nazwała mnie wielka pania

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś razem imprezowalysmy. Kiedy urodziłam dziecko przestałam. Ona jednak nie ciąga swoje dziecko po imprezach Jej facet siedzi i nie dostał przepustki więc napisałam do niej co słychać i że u mnie ok A ona do mnie złośliwo to się ciesz a później napisała mi spier.. To nie jest moja wina ze tak sobie życie ułożyła więc nie wiem czemu wykładowe się na mnie. Mogła sobie porządnego chłopa znaleźć a nie z wyrokiem... Nazwała mnie wielka Panią! Ciekawe czemu bo zajmuje się domem a nie chlaniem browarów tak jak ona? Niezrozumiem.

Gość gość
Bo babiszon nie może znieść, że inna kobieta ma lepiej od niej. Po co się z patologią zadajesz? Chce Cię zniżyć do swojego poziomu.

Gość gość
Popieram przedmowce! Pie'rdol taka znajomosc! Ja bym juz nawet jej na ulicy nie poznawala po czyms takim

Gość gość
bardzo ją lubiłam i przykro mi że ktoś mnie tak nazwał. Często ja zapraszam do siebie na kawę czy na spacer odmawiała. Już wiem czemu. Z zazdrości że mam fajnego faceta dziecko i fajne życie Owszem kiedyś z nią dużo imprezowalam ale jestem przede wszystkim matka i muszę dbać o swoją rodzinę.

Gość gość
Bardzo dobrze myslisz musisz sie zajac swoim zyciem a ona jest toksyczna i nie ma co zalowac takiej znajomosci!

Gość gość
To nie jest prowokacja. Myślałam że ta dziewczyna jest życzliwa że mnie lubi że jest ok a okazało się jest zazdrosna o moje życie. Kiedyś było tak że byłam sama i miałam gorzej od niej. Nie zazdrościlam jej jednak tylko cieszyłam się z jej szczęścia Dobrze wiedziała z kim się zadała. Z kryminalista. A teraz? Została sama z dzieckiem i jeczy jak jej źle

Gość gość
Zazdrość droga pani

Gość gość
Postaraj się bardziej podoba mi się to w sumie