Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haneczka11

wspolzycie po porodzie

Polecane posty

Gość haneczka11

Rodziłam naturalnie, nie byłam nacinana, nie miałam żadnych szwów, od kilku dni nie krwawię, nic mnie nie boli, w sumie to juz od jakiegoś czasu funkcjonuje normalnie jakbym wcale nie rodziła. Zastanawiam się nad seksem bo szczerze mówiąc bardzo mam na to ochotę, ale nie wiem czy to nie problem że jestem tylko niespełna trzy tygodnie po porodzie. Wszędzie sie słyszy że połóg trwa sześć tygodni i nie wiem czy sobie nie zaszkodzę jezeli zacznę współżycie szybciej. Jak to było u was?

Gość gość
Ja czekałam na zielone światło od lekarza.

Gość haneczka11
No właśnie logicznie by było żeby poczekać do wizyty, wizytę mam dopiero za dwa tygodnie. A te dwa tygodnie teraz wydają mi sie wiecznością. Aż mnie dziwi że mam taką ochotę na seks bo po pierwszym porodzie wcale nie miałam ochoty przez kilka-może kilkanaście tygodni.

Gość gość
Też.Tak miałam mega ochota 3 tug po porodzie ale macica obkurcza się dluzej. Może być wszystko dobrze Ale nie musi. Ja bym poczekala. Albo hm no są. inne metody na orgazm.

Gość gość
No ja bym mimo wszystko jednak poczekala jeszcze na twoim miejscu

Gość gość
Mozesz wspolzyc ale w kondomie ze wzgledu na bezpieczenstwo .

Gość gość
hej, ja również po porodzie naturalnym nie byłam cięta, nie pękłam, zero szwów i sex...2 tygodnie po porodzie.... nie wiem co nam odbiło, bo w sumie sex był do końca ciąży... oczywiście byłam zbadana przez położną, powiedziała że wszystko jest już ok i tylko lekko plamiłam czułam się super, nie czułam żadnej różnicy, mąż też nie narzekał więc chyba było ok.... dodam, że to był mój drugi poród, po pierwszym krwawiłam 5 tygodni i z sexem czekaliśmy równych 6 tygodni ;)